HomeHL-LifestyleΣάκης Ρουβάς, Βίκυ Καγιά μαζί, το 1992

Σάκης Ρουβάς, Βίκυ Καγιά μαζί, το 1992

Σχεδόν παιδιά, αγνώριστοι, στα πρώτα τους βήματα στη σόουμπιζ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια εκπληκτική φωτό, από το μακρινό 1992, με τον Σάκη Ρουβά και την Βίκυ Καγιά 28 χρόνια πριν πόσταρε πριν από μερικές ημέρες η Ελενα Μακρή Λυμπέρη στον vintage λγαριασμό της στο Instagram elanasdiary.

Με τίτλο Forever Young, και έχοντας απόλυτο δίκιο, η Ελενα Μακρή Λυμπέρη εντόπισε μια φωτογραφία του Σάκη Ρουβά και της Βίκυς Καγιά μαζί, το 1992. Και οι δυο τους στα όρια του αγνώριστου, μικρά παιδιά.

Σάκης Ρουβάς Βίκυ Καγιά στην πρώτη τους νιότη, το 1992

«Forever young: Το 1992, ο Σάκης Ρουβάς και η Βίκυ Καγιά ποζάρουν ως νέα ανερχόμενα ταλέντα για μηνιαίο γυναικείο περιοδικό με το φακό να συλλαμβάνει όλη τη φρεσκάδα της πρώτης νιότης. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα όμως οι δυο τους εξακολουθούν να λάμπουν και να ξεχωρίζουν όπως και τότε, ίσως και περισσότερο…».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Forever young: Το 1992, ο Σάκης Ρουβάς και η Βίκυ Καγιά ποζάρουν ως νέα ανερχόμενα ταλέντα για μηνιαίο γυναικείο περιοδικό με το φακό να συλλαμβάνει όλη τη φρεσκάδα της πρώτης νιότης. Σχεδόν τριάντα χρόνια αργότερα όμως οι δυο τους εξακολουθούν να λάμπουν και να ξεχωρίζουν όπως και τότε, ίσως και περισσότερο… #sakisrouvas #vikikaya #youngandbeautiful #beautifulgreeks #beautifulpeople #greek90s

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s diary_blog (@elenasdiary_blog) στις


iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση