HomeHL-9Συμμορία… κλεφτών έκανε «χρυσές» δουλειές στο Ηράκλειο

Συμμορία… κλεφτών έκανε «χρυσές» δουλειές στο Ηράκλειο

Η λεία της ξεπερνά τα 120.000 ευρώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πλούσια δράση είχε μία συμμορία… κλεφτών που δραστηριοποιούνταν στο Ηράκλειο και είχε αφαιρέσει από χρυσές λίρες μέχρι κοσμήματα και αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνούν τα 120.000 ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι αστυνομικές αρχές έβαλαν τέλος στη δράση τους μετά από ενδελεχή έρευνα και ανάλυση του τρόπου της δράσης της.

Η συμμορία αποτελούνται από τρία άτομα – ηλικίας 20, 33 και 35 χρόνων – και από τις 31 Ιουλίου έως και τις 25 Αυγούστου είχαν πραγματοποιήσει συνολικά 14 κλοπές από σπίτια στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Μάλιστα, είχαν κλέψει μία ολόκληρη συλλογή νομισμάτων του 20ου αιώνα, 7 χρυσές λίρες, χρήματα, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 120.000 ευρώ!

Ακόμα πιο δραστήριος ο 35χρονος

Όπως προέκυψε κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ο 35χρονος, που ήταν μέλος της συμμορίας, φαίνεται πως ήταν ακόμα πιο δραστήριος καθώς είχε διαπράξει, μαζί με έναν επίσης 35χρονο, 12 κλοπές από επιχειρήσεις και σπίτια του Ηρακλείου.

Μάλιστα, από τις 4 Φεβρουαρίου έως και τις 4 Αυγούστου οι δύο δράστες κατάφεραν να κλέψουν χρήματα, σωλήνες χαλκού, καπνικά προϊόντα, μηχανήματα (γεννήτριες, μηχάνημα πλυσίματος αυτοκινήτου, ηλεκτρολογικό υλικό, πρέσα βιβλιοδεσίας, καταλύτες) και διάφορα εργαλεία η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση