HomeHL-9Παιδί θετικό στον κορωνοϊό στο Ρέθυμνο

Παιδί θετικό στον κορωνοϊό στο Ρέθυμνο

Έχει ήπια συμπτώματα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα ακόμα κρούσμα σε ανήλικο επιβεβαιώθηκε στο Ρέθυμνο.

Μετά την 15 χρονη που διαγνώστηκε χτες θετική στον ιό, σήμερα ένας ακόμα εννιάχρονος επιβεβαιώθηκε θετικός στον  covid-19.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του rethnea.gr ο 9χρονος είχε έρθει σε επαφή με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Τα συμπτώματα που παρουσιάζει είναι ήπια και παραμένει σπίτι του σε καραντίνα.

Στο ΠΑΓΝΗ η 65χρονη από το νοσοκομείο Ρεθύμνου

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου χρειάστηκε να μεταφερθεί σήμερα το πρωί, όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η 65χρονη που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες  η κατάσταση της υγείας της 65χρονης, μετά από τρεις μέρες νοσηλεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, παρουσίασε επιδείνωση με τους γιατρούς να κρίνουν αναγκαία τη μεταφορά της στο Ηράκλειο.

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ο 76χρονος

Την ίδια ώρα ένας 76χρονος που είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό και παρέμενε σε καραντίνα στο σπίτι του, μεταφέρθηκε στην κλινική covid του νοσοκομείου Ρεθύμνου καθώς τα συμπτώματά του επιδεινώθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε γράψει το cretapost από την ιχνηλάτηση των επαφών του διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό η κόρη του μια 38χρονη αλλά και η εγγονή του μια 15χρονη μαθήτρια.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση