HomeHL-LifestyleΗ Κέιτι Χολμς έγινε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του νέου της συντρόφου

Η Κέιτι Χολμς έγινε το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του νέου της συντρόφου

Ήταν ακόμα αρραβωνιασμένος όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η είδηση για το νέο έρωτα της Katie Holmes έγινε γρήγορα γνωστή. Η ηθοποιός απαθανατίστηκε με τον νέο της σύντροφο, Emilio Vitolo, σε ρομαντικό δείπνο σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης. Η πρώτη κοινή εμφάνιση της 41χρονης χολιγουντιανής σταρ και του γνωστού σεφ είχε πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα.

Κι ενώ ανάμεσά τους φαίνεται να υπάρχει ένας μεγάλος έρωτας αυτό που δεν ξέραμε είναι ότι ο Vitolo ήταν ακόμα αρραβωνιασμένος όταν διέρρευσε η σχέση του με την Holmes. Φέρεται να απάτησε την αρραβωνιαστικιά του με την ηθοποιό.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Emmons (@rachel_emmons) στις


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Favorite person I’ve ever met. This past year I have loved you more every day as I get to know you better. Let’s keep this magic going ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Emmons (@rachel_emmons) στις

Η πρώτη κοινή εμφάνιση έγινε στις 6 Σεπτεμβρίου ενώ οι φωτογραφίες που αποκάλυψαν το ειδύλλιο διέρρευσαν στις 10 του μήνα, λίγες ώρες πριν οVitolo δώσει τέλος στον 18 μηνών αρραβώνα του μέσω μηνύματος. Αυτά υποστηρίζει φίλος του σεφ στην Daily Mail προσθέτοντας ότι ο σεφ δεν ανέφερε στο μήνυμα χωρισμού για τη νέα του σύντροφο.

«Πριν διαρρεύσει αυτό στον Τύπο, η Rachel δεν είχε ιδέα τι έγινε” αναφέρει χαρακτηριστικά η πηγή. “Είναι άπιστος και αυτό δεν είναι ένα ‘καλό τέλος’ για μια σχέση».

«Έκαναν σχέδια γάμου και τώρα έχει μείνει με τον κακό Τύπο και την πίεση να αλλάξει σπίτι».

marieclaire.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση