HomeΚΡΗΤΗΔημοσιεύτηκε η προκήρυξη της οριστικής μελέτης για το φράγμα του Μύρτου

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη της οριστικής μελέτης για το φράγμα του Μύρτου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Διεύθυνση Εγγειοβελτιωτικών Έργων του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων δημοσίευσε σήμερα την προκήρυξη της μελέτης με τίτλο «Μελέτες συμπληρωματικών έργων ταμιευτήρα Μπραμιανού, αντιπλημμυρικών έργων Γρα Λυγιάς και φράγματος Μύρτου» Ιεράπετρας.

Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, αντικείμενο της προς ανάθεση μελέτης είναι η εκπόνηση της οριστικής μελέτης του Φράγματος Μύρτου και η σύνταξη των απαιτούμενων μελετών για την κατασκευή συμπληρωματικών έργων τόσο για τη βελτίωση της λειτουργίας του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού του Φράγματος Μπραμιανών επί του ομωνύμου υδατορεύματος στη Νότια Κρήτη, περίπου 5,50 χλμ. ΒΔ της οικιστικής περιοχής της Ιεράπετρας, καθώς και μελέτες για την καλύτερη διαχείριση και αξιοποίηση του διατιθέμενου υδατικού δυναμικού της περιοχής για άρδευση, ύδρευση, αντιπλημμυρική προστασία και ανάδειξη της περιοχής σε χώρο περιβαλλοντικής αναψυχής και εκπαίδευσης.

Στο αντικείμενο της μελέτης περιλαμβάνονται επίσης υποστηρικτικές εργασίες και μελέτες (όπως τοπογραφικές, μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων κ.λ.π.), καθώς και σύνταξη τευχών δημοπράτησης για την κατασκευή των έργων.

Η προεκτιμώμενη αμοιβή της μελέτης είναι 2.999.941,57 € (με ΦΠΑ) και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
anatolh.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση