HomeΚΡΗΤΗΑυξάνεται σταδιακά η κίνηση στο Μακρύ Γιαλό

Αυξάνεται σταδιακά η κίνηση στο Μακρύ Γιαλό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Υποτονικά ξεκίνησε η φετινή τουριστική σαιζόν στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού, ωστόσο από τα τέλη του προηγούμενου μήνα η εικόνα αλλάζει προς το καλύτερο και σταδιακά η κίνηση αυξάνεται. Μάλιστα εκτιμάται -δεδομένων των τωρινών στοιχείων- ότι η φετινή τουριστική περίοδος θα κλείσει με μικρή αύξηση σε σχέση με την περυσινή.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Διαμερισμάτων- Δωματίων Μακρύ Γιαλού κ. Μανόλης Ατζαράκης ανέφερε ότι «το ξεκίνημα της φετινής τουριστικής σαιζόν δεν ήταν το αναμενόμενο για τους εμπλεκόμενους στον τομέα του τουρισμού στην περιοχή του Μακρύ Γιαλού και κυρίως για τις μικρές μονάδες και όχι για τα μεγάλα ξενοδοχεία all-inclusive που είναι πλήρη. Βέβαια η εικόνα αυτή αλλάζει το τελευταίο χρονικό διάστημα και αναμένεται μία καλή πληρότητα για το μήνα που διανύουμε, για τον επόμενο αλλά και για το Σεπτέμβριο, που είναι ένας καλός μήνας παραδοσιακά για τον Μακρύ Γιαλό.

Στην πλειοψηφία τους οι επισκέπτες της περιοχής προέρχονται από τις σκανδιναβικές χώρες, την Αγγλία, την Ολλανδία, αλλά και από τη Ρωσία. Στο Μακρύ Γιαλό έρχονται τουρίστες σχεδόν από όλη την Ευρώπη και μάλιστα υπάρχουν κάποιοι που έρχονται εδώ και αρκετά χρόνια, κάθε χρόνο κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Διότι σύμφωνα και με τους «κανόνες» του τουρισμού, ο πελάτης που έρχεται ξανά σε μία περιοχή φέρνει άλλον ένα, ενώ αυτός που θα «φύγει» θα διώξει οκτώ.
anatolh.com, ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση