HomeHL-LifestyleΞεκινά το The Voice την Κυριακή -Με Ρουβά, Παπαρίζου, Ζουγανέλη, Μουζουράκη

Ξεκινά το The Voice την Κυριακή -Με Ρουβά, Παπαρίζου, Ζουγανέλη, Μουζουράκη

Με τις blind audition

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο ανταγωνισμός στο τηλεοπτικό σκηνικό φουντώνει, με τον ΣΚΑΪ να ρίχνει στην «αρένα» το δυνατό του χαρτί, το talent show The Voice.

Με ανακοίνωσή του, ο σταθμός ανακοινώνει την πρεμιέρα της εκπομπής, με τους τέσσερις Coaches που είδαμε και την περασμένη σεζόν στο «The Voice». Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ελενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς αναζητούν για άλλη μια χρονιά την καλύτερη φωνή της Ελλάδας, με τις blind audition να ξεκινούν αυτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Βίντεο: Το τρέιλερ για την πρεμιέρα του «The Voice»

Εδώ και κάποια εικοσιτετράωρα κυκλοφορεί τόσο στον αέρα του σταθμού όσο και στο διαδίκτυο και το τρέιλερ του «The Voice», το οποίο παρουσιάζει για μια ακόμη χρονιά ο Γιώργος Λιανός.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για το «The Voice»

«Το απόλυτο μουσικό show επιστρέφει δυναμικά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ. Η πρεμιέρα γίνεται αυτή την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στις 21:00 με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions.

https://www.youtube.com/watch?v=cQE8Vww2Dac&feature=emb_title&ab_channel=SKAI.gr

Η αγαπημένη παρέα των τεσσάρων coaches έχει πάρει θέση στις καρέκλες και είναι έτοιμη να δώσει τον καλύτερό της εαυτό σε ένα σόου που αγαπάει τα γνήσια ταλέντα.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Πάνος Μουζουράκης, η Ελενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς θα ανταλλάξουν σχόλια, πειράγματα και απολαυστικές ατάκες σε μία προσπάθεια διεκδίκησης του διαγωνιζόμενου που θα τους κλέψει την καρδιά με τη φωνή του.

Παρουσιαστής του δημοφιλούς σόου θα είναι ο Γιώργος Λιανός, ο οποίος θα υποδέχεται τους coaches και θα βρίσκεται στο πλευρό των υποψήφιων τραγουδιστών σε αυτό τον ξεχωριστό μουσικό διαγωνισμό.

Ποιες φωνές θα καταφέρουν να περάσουν την πρώτη δοκιμασία και θα κάνουν τους coaches να πατήσουν το «μαγικό» κουμπί και να γυρίσουν την καρέκλα τους;

Η απάντηση έρχεται αυτή την Κυριακή και κάθε Κυριακή στις 21:00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ».

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση