HomeHL-LifestyleΟ Μίκι Ρουρκ στην Αθήνα -Επισκέφθηκε την Ακρόπολη

Ο Μίκι Ρουρκ στην Αθήνα -Επισκέφθηκε την Ακρόπολη

Έφαγε σε γνωστό ξενοδοχείο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Μίκι Ρουρκ, καθώς συμμετέχει στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» («Μan of God») της Γελένα Ποπόβιτς, με θέμα τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο ηθοποιός, που διαμένει στο Four Seasons Astir Palace Hotel, στη Βουλιαγμένη, δεν θα μπορούσε κατά τη διαμονή του στην Αθήνα να μην απολαύσει τις ομορφιές της πόλης. Ο Μίκι Ρουρκ επισκέφθηκε την Ακρόπολη, ενώ μετά τη βόλτα του ξεκουράστηκε λίγο και απόλαυσε το γεύμα του στο NEW Hotel στο κέντρο της πόλης (Φιλελλήνων), απ΄ όπου είναι και οι φωτογραφίες. Ο ηθοποιός, όπως φαίνεται, κατά την έξοδό του από το ξενοδοχείο φορά μάσκα, τηρώντας τα μέτρα προφύλαξης για την πανδημία. Το ίδιο και η άγνωστη σε εμάς ξανθιά συνοδός του με το καουμπόικο καπέλο.

miki-rourk-athina

Η ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού» («Μan of God») αποτελεί έμπνευση της Γελένα Ποπόβιτς. Ηταν το 2013 και το 2014, όταν επισκέφθηκε την Αίγινα και έναν χρόνο μετά μοιράστηκε με τον ηγούμενο ενός μοναστηριού στην Αριζόνα τη σκέψη της να κάνει μια ταινία για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου. Η σκέψη αυτή ωρίμασε και σε λίγους μήνες αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με διανομή -μάλλον- της Sony Ρωσίας.

Σύμφωνα με το saronicmagazine, τον Αγιο Νεκτάριο θα υποδυθεί ο Αρης Σερβετάλης, ενώ παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Μίκι Ρούρκ, Καριοφυλλιά Καραμπέτη, Γιάννης Στάνκογλου, Αρης Σερβετάλης, Νικήτας Τσακίρογλου, Τόνια Σωτηροπούλου, Αλεξάντερ Πετρόφ και άλλοι γνωστοί καλλιτέχνες.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση