HomeHL-9«Χαμόγελα» για τον Άρη που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

«Χαμόγελα» για τον Άρη που είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα

Βγήκε από τη ΜΕ8 Παίδων- Δύσκολες ώρες για το ανήλικο θύμα του τροχαίου στους Αρμένους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χαμόγελα για τον 9χρονο Άρη, ο οποίος στις 23 Αυγούστου, είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του ενώ κολυμπούσε σε πισίνα στην περιοχή του Καρτερού.

Στο σημείο είχε σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες και το γιατρό να προχωρούν σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές πράξεις για να επαναφέρουν το παιδί το οποίο διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Αφού διασωληνώθηκε διεκομίσθη στο ΠαΓΝΗ όπου και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων.

Το μικρό παιδί σύμφωνα με το cretapost, βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων, όπου και νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα και πλέον νοσηλεύεται στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου.

Κρίσιμες ώρες για τον ανήλικο μετά το τροχαίο στους Αρμένους Ρεθύμνου

Εν τω μεταξύ, στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου, διεκομίσθη το βράδυ της Κυριακής, ο ανήλικος τραυματίας του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε στους Αρμένους Ρεθύμνου.

Ο 16χρονος φέρει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου σε σοβαρή κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε όταν, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το ένα όχημα, στο οποίο ήταν συνοδηγός ο 16χρονος, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με διερχόμενο αυτοκίνητο.

Ο 16χρονος μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου μετά την εκτίμηση των γιατρών κρίθηκε απαραίτητη η διακομιδή του στο ΠΑΓΝΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση