HomeHL-GreeceFolli Follie: Προφυλακίστηκαν Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Folli Follie: Προφυλακίστηκαν Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος

Με απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκαν οι δυο επιχειρηματίες μετά τις απολογίες τους για το πολύκροτο σκάνδαλο. Ελεύθερη η Καίτη Κουτσολιούτσου. Για ποια κακουργήματα κατηγορούνται.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετα τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας Κωνσταντίνας Αλεξοπούλου οι Δημήτρης Κουτσολιούτσος (φωτογραφία) και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος.

Πατέρας και γιος, αντιμετωπίζουν κακουργηματικές κατηγορίες, αναφορικά με την υπόθεση της Folli Follie και τόσο μέσω των απολογητικών τους υπομνημάτων όσο και δια ζώσης επιχείρησαν να πείσουν την ανακρίτρια αλλά και τον εισαγγελέα Νίκο Ορνεράκη ότι ουδεμία σχέση έχουν με τα όσα τους προσάπτονται και ότι -σε κάθε περίπτωση- δεν είχαν δόλο.

Ωστόσο,οι εξηγήσεις τους δεν φαίνεται να έπεισαν ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι ομόφωνα αποφάσισαν την προφυλάκισή τους.

Αντίθετα άφησαν ελεύθερη την επίσης κατηγορούμενη στην υπόθεση Καίτη Κουτσολιούτσου.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος κλήθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια για απάτη σε βάρος του επενδυτικού κοινού, ξέπλυμα μαύρου χρήματος, χειραγώγηση αγοράς, εγκληματική οργάνωση και πλαστογραφία.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου απολογήθηκε για τρία κακουργήματα και συγκεκριμένα για απάτη, ξέπλυμα και χειραγώγηση και αποφασίστηκε να μείνει ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Να σημειωθεί πως για την υπόθεση έχουν απαγγελθεί κατηγορίες σε 27 ακόμη πρόσωπα, στελέχη της εταιρείας το επίδικο διάστημα, ενώ οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν απολογηθεί στην ανακρίτρια και έχουν αφεθεί ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση