HomeLife & StyleΤάκης Ζαχαράτος: Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον θεό

Τάκης Ζαχαράτος: Η λεύκη στο δέρμα μου είναι σαν τατουάζ από τον θεό

«Όποιος σε αγαπάει σε αγαπάει για αυτό που είσαι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλεσμένος στο Happy Day βρέθηκε σήμερα ο Τάκης Ζαχαράτος, όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη λεύκη.

«Δεν έκρυβα ακριβώς τα σημάδια της τύχης, αλλά δεν είχε τύχει να το συζητήσω. Το έχω κληρονομικό από τον μπαμπά μου και το έχω συνηθίσει. Αν σου πω ότι έκανα κάποια στιγμή ένα σπρέι που το κάλυψα και δεν μου άρεσε. Δηλαδή μου αρέσει τόσο πολύ που λέω ότι βγαίνω και εμπριμέ το καλοκαίρι».

«Bullying δεν μπορώ να πω ότι δέχθηκα. Εγώ βέβαια είμαι και τόσο χαζοβιόλης που δεν καταλαβαίνω. Μπορεί να μου κάνει bullying κάποιος και γω να μιλάω κανονικά. Αλήθεια το λέω. Συντονίζομαι στο θετικό» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης. «Παιδιά, είμαστε μοναδικοί όλοι! Άλλος είναι εμπριμέ εσωτερικά, εγώ είμαι εσωτερικά. Βγαίνω και σε ζέμπρα. Δεν μασάμε παιδιά. Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει αυτά ακριβώς τα σημάδια; Όχι! Είναι ένα μοναδικό σημάδι της φύσης, δηλαδή μου κάνει τατουάζ ο Θεός».

Βίντεο-Τάκης Ζαχαράτος: Οι άνθρωποι που με αγαπάνε ποτέ δεν μου είπαν κάτι για την λεύκη, δεν την είδαν καν

https://www.youtube.com/watch?v=IWf7-YXxosg&feature=emb_title&ab_channel=Zappitshow

«Το μήνυμα που θέλω να δώσω είναι το εξής… Όποιος σ’ αγαπάει, θα σ’ αγαπήσει για αυτό που είσαι. Οι άνθρωποι που με αγαπάνε, ουδέποτε μου είπαν κάτι για τη λεύκη ή την είδαν. Δηλαδή δεν το βλέπουν» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Τάκης Ζαχαράτος.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση