HomeΚΟΣΜΟΣΑυστραλία: Καρχαρίας κατασπάραξε σέρφερ σε δημοφιλή παραλία στη Χρυσή Ακτή

Αυστραλία: Καρχαρίας κατασπάραξε σέρφερ σε δημοφιλή παραλία στη Χρυσή Ακτή

Ο 46χρονος υπέκυψε στα τραύματά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια παράκτια κάμερα κατέγραψε την τρομακτική στιγμή της θανάσιμης επίθεσης ενός καρχαρία σ’ έναν σέρφερ σε δημοφιλή παραλία της Αυστραλίας.

Άλλοι σέρφερ έσυραν τον στην ακτή τον 46χρονο Νικ Σλέιτερ, που υπέκυψε λίγο αργότερα στα σοβαρά τραύματά του στο πόδι παρά τις προσπάθειες των διασωστών, στην έκτη τέτοια θανατηφόρα επίθεση φέτος στην Αυστραλία. Λίγο αργότερα πιάστηκε σε δίχτυα ένας μεγάλος καρχαρίας τίγρης και γίνονται έρευνες για να διαπιστωθεί αν αυτός ήταν που κατασπάραξε το θύμα στην παραλία Γκρίνμαουθ, στην Κουλανγκάτα του Κουίνσλαντ χθες το απόγευμα τοπική ώρα.

https://www.youtube.com/watch?v=6mm1c1EVb58&feature=emb_title&ab_channel=JennyMiler

Ένας άνδρας που κολυμπούσε την ώρα της επίθεσης στην περιοχή είπε στο τοπικό δίκτυο 9Νews ότι τράβηξε αρχικά την προσοχή του μια «ασυνήθιστη» συγκέντρωση γλάρων και ξαφνικά άκουσε μια γυναίκα να ουρλιάζει. Ο σέρφερ Λίο Καμπράλ βιντεοσκοπούσε τον 13χρονο γιο του όταν άκουσε ανθρώπους να φωνάζουν «καρχαρίας, καρχαρίας». «Κοίταξα γύρω και σκέφτηκα μήπως πρόκειται για δελφίνι. Με την κάμερά μου κοίταξα προς τον γιο και εστίασα δίπλα του αριστερά και είδα τη σανίδα κι έναν άνδρα να σφαδάζει στο νερό». Ο δήμαρχος της Χρυσής Ακτής επιβεβαίωση ότι ήταν η πρώτη θανάσιμη επίθεση καρχαρία από το 1958 σε μια παραλία που θεωρητικά προστατευόταν από δίχτυα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση