HomeHL-SportsΝαζάρινο Σολίς: «Αλμα για μένα ο ΟΦΗ»

Ναζάρινο Σολίς: «Αλμα για μένα ο ΟΦΗ»

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έδειξε ανυπόμονος να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΟΦΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάτοικος Ηρακλείου έγινε ο Ναζάρινο Σολίς και ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός μίλησε στο κανάλι του ΟΦΗ για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Ο Ναζαρένο Σολίς ξεναγήθηκε στους χώρους του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», πάτησε το χορτάρι, πρόβαρε τη φανέλα της νέας του ομάδας και μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την απόφασή του να παίξει -για πρώτη φορά- ποδόσφαιρο εκτός Αργεντινής.

Αναλυτικά όσα είπε ο 26χρονος ποδοσφαιριστής:

«Είμαι ο Ναζαρένο Σολίς. Είμαι 26 ετών και η φυσική μου θέση στο γήπεδο είναι εξτρέμ. Χαίρομαι που ήρθα στον ΟΦΗ.

Έχω ρωτήσει κι έχω ακούσει πολύ καλά σχόλια στην Αργεντινή για την ομάδα. Θα με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου αυτό το μεγάλο άλμα που κάνω και θέλω να ευχαριστήσω τους ιθύνοντες του ΟΦΗ που με εμπιστεύτηκαν.

Έχω παρακολουθήσει σε βίντεο αρκετούς αγώνες του ΟΦΗ. Έρχομαι εδώ γεμάτος υπερηφάνεια που θα αποτελέσω μέλος αυτής της ομάδας.

Μου άρεσε αυτό που έβλεπα από τα βίντεο τόσο ως κλίμα στην ομάδα, ως ατμόσφαιρα στο γήπεδο και γι’ αυτό επέλεξα να έρθω.

Είναι η πρώτη μου εμπειρία μακριά από την πατρίδα. Είχα άγχος μέχρι και την τελευταία στιγμή για να έρθω στην ομάδα. Τώρα είμαι στον ΟΦΗ για να εκπληρώσω τους ομαδικούς και ατομικούς μου στόχους.»

1 2 3

Διαφήμιση
Διαφήμιση