HomeHL-9Ο κορωνοϊός ανέβαλε… τη δίκη με τα αδέρφια που πυροβόλησαν σε μπαρ

Ο κορωνοϊός ανέβαλε… τη δίκη με τα αδέρφια που πυροβόλησαν σε μπαρ

Ένας από τους κατηγορούμενους ήρθε σ’ επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έγινε τελικά η δίκη της υπόθεσης με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια που τον Ιούνιο του 2017 σκόρπισαν τον τρόμο, σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου, ανοίγοντας πυρ εναντίον θαμώνα του καταστήματος, τραυματίζοντας δύο άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της υπόθεσης αναμένεται να γινόταν σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου ωστόσο ανεβλήθη εξαιτίας του ότι ένας από τα αδέρφια που κατηγορούνται ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού.

Μάλιστα και ο ίδιος φαίνεται να παρουσιάζει τα ίδια συμπτώματα γι’ αυτό έχει τεθεί σε καραντίνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ένας αδερφός κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή ενώ ο άλλος για το πλημμέλημα της συμπλοκής.

Το περιστατικό είχε σημειωθεί ξημερώματα της 24ης Ιουνίου του 2017, όταν τα δύο αδέλφια, 27 και 25 ετών τότε, μπήκαν σε μπαρ της παραλιακής λεωφόρου του Ηρακλείου και άρχισαν να πυροβολούν εναντίον ενός 34χρονου άνδρα, προκαλώντας τον πανικό σε θαμώνες και εργαζόμενους.

Μάλιστα, από τα πυρά είχε τραυματιστεί ένας ακόμη 36χρονος από την Αθήνα που είχε έρθει για καλοκαιρινές διακοπές στο Ηράκλειο. Οι δύο τραυματίες είχαν μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Μετά το περιστατικό σε βάρος των δύο ανδρών είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, καθώς διέφευγαν της σύλληψης και αναζητούνταν από την αστυνομία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση