HomeΚΟΣΜΟΣΝέο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Η στάση της Ελλάδας στα παράλιά μας, αποτελεί γλώσσα πολέμου»

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: «Η στάση της Ελλάδας στα παράλιά μας, αποτελεί γλώσσα πολέμου»

Nέες προκλητικές δηλώσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις, χρησιμοποιώντας πολεμική γλώσσα κατά της Ελλάδας, προχώρησε ο αρχηγός του τουρκικού ακροδεξιού κόμματος MHP, Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Μπαχτσελί ««η στάση της Ελλάδας στα παράλιά μας, αποτελεί γλώσσα πολέμου». «Η Ελλάδα συμπεριφέρεται σαν ληστής, κρύβεται πίσω από άλλα κράτη και επιμένει να ξεφεύγει από συμφωνίες, από τον διάλογο και τους συμβιβασμούς. Βαδίζει στη σκιά της αδικίας και της παρανομίας, ψάχνοντας, έτσι, ευημερία για το μέλλον.

Τα φρένα της Ελλάδας έχουν σπάσει με τις υποδείξεις και τις προκλήσεις της Γαλλίας, των ΗΑΕ, της Ελληνοκυπριακής Δημοκρατίας, της Αιγύπτου και του Ισραήλ, που μπορούν να προκαλέσουν καταστροφή. Η ανακοίνωση του ΝΑΤΟ πως επετεύχθη συμφωνία για τεχνικές συζητήσεις, διαψεύστηκε από την Ελλάδα και φάνηκε, έτσι, ποια χώρα δεν επιθυμεί την ειρήνη και τον διάλογο», συνέχισε.

«Όλα αυτά σε συνδυασμό με την αμυντική συνεργασία που θα υπογράψουν Μητσοτάκης και Μακρόν, αποτελούν αποδείξεις και τεκμήρια για νέες επιδιώξεις στην περιοχή. Πρέπει να γίνει γνωστό πως οι επιδιώξεις της Ελλάδας στις ακτές μας, αποτελούν προφανή γλώσσα πολέμου. Όσοι παραβιάζουν, αρνούνται ή καταλαμβάνουν την υφαλοκρηπίδα μας, τα ύδατα μας ή κάθε χαρακτηριστικό της κυριαρχίας μας, τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο, θα πληρώσουν ένα πολύ βαρύ τίμημα για τα ιστορικά τους λάθη», συνέχισε.

Μάλιστα, την ίδια ώρα, ο αρχηγός του MHP έκανε αναφορά και στα γεγονότα της δεκαετίας του 1920. «Το έχει η μοίρα, η Ελλάδα και η Γαλλία να γνωρίσουν ξανά τη συντριπτική δύναμη του τουρκικού ηρωισμού, τον οποίο προφανώς είχαν ξεχάσει, αν εφαρμόσουν αιματηρές πολιτικές, εμπνευσμένες δεκαετία του 1920.

Είναι απαραίτητο για άλλες χώρες μέλη της ΕΕ, όπως η Γερμανία, να εμποδίσουν και να διορθώσουν τις επιθετικές πολιτικές της Γαλλίας. Η ΕΕ είναι χωρισμένη και δεν μπορεί να εφαρμόσει μια κοινή πολιτική. Επιπλέον, Γαλλία και Ελλάδα έχουν στραφεί εναντίον μας, υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ. Με αυτό τον τρόπο, δεν μπορεί να έχει συνέχεια ούτε το ΝΑΤΟ, ούτε και η εγκαθίδρυση ενός περιβάλλοντος ειρήνης.

Το τουρκικό έθνος μάχεται για την ανεξαρτησία της Γαλάζιας Πατρίδας», κατέληξε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση