HomeHL-9Αποχαιρέτησαν τον 48χρονο Μανώλη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Αποχαιρέτησαν τον 48χρονο Μανώλη που «έσβησε» στην άσφαλτο

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης, φίλοι και συγγενείς αποχαιρέτησαν σήμερα τον 48χρονο Μανώλη Πασπαράκη που άφησε την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο σε θανατηφόρο ατύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Ηρακλείου-Μοιρών.

Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλη στον Ιερό Ναό της Αγίας Πελαγίας στο Κοιμητήριο της Αγίας Βαρβάρας, στις 3 το μεσημέρι.

Η σορός του εκλιπόντος βρισκόταν στον Ιερό Ναό από τις 1:30 μ.μ..

Ο 48χρονος, σύμφωνα με το e-mesara.gr καταγόταν από την Αγία Βαρβάρα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χωριό του και στη γύρω περιοχή.

Πώς έγινε το τροχαίο

Το τροχαίο, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην εθνική οδό Ηρακλείου Μοιρών όταν ένα αγροτικό κι ένα επιβατικό όχημα συγκρούστηκαν μεταξύ τους.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με τον οδηγό του επιβατικού οχήματος να εγκλωβίζεται στα συντρίμμια. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με έξι πυροσβέστες για τον απεγκλωβισμό του καθώς και δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Δυστυχώς όμως ο άτυχος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες με τους διασώστες να μην μπορούν να του δώσουν κάποια βοήθεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο οδηγός του αγροτικού, ηλικίας 36 χρόνων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά ευτυχώς τραύματα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση