HomeLife & StyleΗ Ελεονώρα Μελέτη είχε 8 χρόνια να πει «καλημέρα» από την τηλεόραση

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε 8 χρόνια να πει «καλημέρα» από την τηλεόραση

Επιστροφή εκεί απ' όπου ξεκίνησε

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Ελεονώρα Μελέτη μετρά αντίστροφη για την πρεμιέρα της σε νέα ώρα και με νέα εκπομπή στον Alpha και όπως μας ενημερώνει, είναι πέρασαν κι όλας 8 χρόνια από την τελευταία φορά που είπε «καλημέρα».

Όπως ανακοινώθηκε live μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στα μέσα του καλοκαιριού, η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα βγαίνει πλέον μεσάνυχτα, θα βγαίνει λίγο νωρίτερα από το… μεσημέρι. Η νέα εκπομπή «Ώρα για μελέτη» αποτελεί μια νέα πρόταση του Alpha, που είδε την αντίστοιχη του Σαββατοκύριακου να σαρώνει σε τηλεθέαση με παρουσιαστή τον Νίκο Μάνεση.

Η Ελεονώρα Μελέτη 8 χρόνια, 3 κανάλια, ενάν γάμο και ένα παιδί αργότερα

Με μια ανάρτησή της μέσα στην εβδομάδα, η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια πρώτη, κλεφτή ματιά στο σκηνικό της νέας εκπομπής που θα παίρνει τη σκυτάλη από το Happy Day και πλάι στις φωτογραφίας – μια με την ψυχή του μαγκαζίνο, τον Νίκο Μάνεση – έγραψε για τα χρόνια που πέρασαν από την τελευταία φορά που την είδαμε πρωί στην τηλεόραση.

Άλλωστε, το πρώτο της μεγάλο στοίχημα ως παρουσιάστρια στην τηλεόραση, η Ελεονώρα Μελέτη το έδωσε πρωί, αναλαμβάνοντας να καλύψει το αγεφύρωτο κενό που άφηνε πίσω της η Ελένη Μενεγάκη στον «Πρωινό Καφέ». Η επιλογή της κοπέλας από τις ειδήσεις είχε αποτέλεσμα και το «πείραμα» πέτυχε.

Έκτοτε η Ελεονώρα Μελέτη έκανε, όπως γράφει στην ανάρτησή της στο Instagram «λίγα χρόνια μεσημέρι, περισσότερα χρόνια βράδυ, μια lifestyle/gossip εκπομπή, μια εκπομπή έρευνας, ένα κεντρικό δελτίο, ένα μικρό διάλειμμα για να ταξιδέψω, 4 μετακομίσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής, 3 τηλεοπτικές μεταγραφές, άπειρες μεταμεσονύκτιες συνεντεύξεις σε late night show, 4 αλλαγές χρώμα στο μαλλί, έναν γάμο και ένα παιδί».

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη πριν την πρεμιέρα

«Τη Δευτέρα θα πω τηλεοπτική «καλημέρα» μετά από 8 ολόκληρα χρόνια! 8 ολόκληρα χρόνια; Μου φαίνεται σα χθες… κι όμως από τότε έχω κάνει λίγα χρόνια μεσημέρι, περισσότερα χρόνια βράδυ, μια lifestyle/gossip εκπομπή, μια εκπομπή έρευνας, ένα κεντρικό δελτίο, ένα μικρό διάλειμμα για να ταξιδέψω, 4 μετακομίσεις στο λεκανοπέδιο Αττικής, 3 τηλεοπτικές μεταγραφές, άπειρες μεταμεσονύκτιες συνεντεύξεις σε late night show, 4 αλλαγές χρώμα στο μαλλί, έναν γάμο και ένα παιδί. Και σε Οοοοολα αυτά είστε εκεί να στηρίζετε ο,τι μα ο,τι κατεβάζει το ανήσυχο κεφάλι μου αποδεικνύοντας εσείς σε μένα, πως στη ζωή αυτό που αξίζει είναι να ζούμε με πάθος, να αγαπάμε ο,τι κάνουμε, να τολμάμε να ονειρευτούμε, να κυνηγάμε τα όνειρα μας, να αγκαλιάζουμε την αλλαγή, να φεύγουμε από εκεί που δεν κολλάμε, να ρισκάρουμε, να ανακαλύπτουμε, να δοκιμάζουμε, να αναθεωρούμε!

Φέτος Επιστρέφω στα πρωινά, με πολύ κέφι, με πολλή όρεξη, κ πολλή αγωνία για εκείνα τα πρώτα λεπτά που θα βρεθώ μπροστά σας κ θα σας ρωτήσω «ξυυυυπνηηηηησαααατε???» Σαν άλλη «δεσποινις διευθυντης» ( ΞΑΝΘΙΑ)

Φουσκώνω από καμάρι για τους συνεργάτες μου, γιατί έχουν ωραίες ιδέες για πρωτογενές ρεπορτάζ, κ εμπιστεύομαι την πείρα κ το ένστικτο του Νίκου Μάνεση. Όλοι μαζί πιστεύουμε και θα επιμείνουμε σε αυτό: πως η τηλεόραση μπορεί να ΠΑΡΑΓΕΙ και δεν χρειάζεται μόνο να… άναπαραγει. Τώρα τι θα βγω να πω μετά το πρώτο «καλημέρα» δε ξέρω, αλλά πιστεύω πως όλο κ κάτι θα μου ρθει! Αν θέλετε κάνετε follow το @oragiameleti… δεν έχω να κληρώσω κάποιο δώρο για να σας πείσω για το follow σας, αλλά ακριβώς γι’ αυτό θα το εκτιμήσουμε ακόμα περισσότερο: θα είναι ανιδιοτελές και ειλικρινές! Όπως και η αγάπη μας! (κλισέ αυτό, παίζει πολύ τελευταία…)»

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση