HomeΚΟΣΜΟΣΗ 27χρονη «Μήδεια» της Γερμανίας «κοίμισε» τα παιδιά της και τους προκάλεσε ασφυξία

Η 27χρονη «Μήδεια» της Γερμανίας «κοίμισε» τα παιδιά της και τους προκάλεσε ασφυξία

Τι δήλωσε η αστυνομία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ προκάλεσε η δολοφονία των 5 παιδιών σε μια μικρή πόλη της Γερμανίας από την ίδια τους την μητέρα.

Η 27χρονη Γερμανίδα που είναι γνωστή ως Κριστιάνε Κ. θεωρείται ότι σκότωσε τα πέντε της παιδιά καθώς ένιωθε «συναισθηματικά συντετριμμένη», ανέφεραν χθες οι ερευνητές, μια ημέρα αφότου βρέθηκαν τα άψυχα κορμιά των παιδιών στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Σόλινγκεν.

Στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώνας στις γραμμές του τρένου. Η γυναίκα έχει τραυματιστεί σοβαρά αλλά δεν απειλείται η ζωή της, δήλωσε ο επικεφαλής ερευνητής Marcel Maierhofer. Πιστεύεται ότι «προχώρησε σε αυτή την πράξη ενώ ένιωθε συναισθηματικά συγκλονισμένη, και αυτό είναι και το κίνητρο», δήλωσε ο ερευνητής.

Η αστυνομία πιστεύει ότι η 27χρονη ότι με κάποιο τρόπο έριξε σε καταστολή τα τρία κορίτσια ηλικίας (Μελίνα, Λεονί, και Σοφί) ενός, δύο και τριών και τα δύο αγόρια (Τίμο και Λούκα) ηλικίας έξι και οκτώ και στη συνέχεια τους προκάλεσε θάνατο δια ασφυξίας. Το έγκλημα έγινε είτε την Τετάρτη, είτε την Πέμπτη. Να σημειωθεί ότι αρχικά υπήρξαν οι πληροφορίες ότι η σύγχρονη «Μήδεια» δολοφόνησε τα πέντε της παιδιά δηλητηριάζοντάς τα με χάπια.

Γερμανία: «Έχουμε ενδείξεις ασφυξίας και καταστολής»

«Έχουμε ενδείξεις ασφυξίας και καταστολής. . . με έναν ακόμη άγνωστο παράγοντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί », δήλωσε ο Heribert Kaune-Gebhardt από το γραφείο του εισαγγελέα στο Wuppertal.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής ερευνητή τα παιδιά βρέθηκαν ξαπλωμένα στο κρεβάτι τους και τα πιάτα πρωινού στο τραπέζι της κουζίνας.

Το έκτο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 11 ετών, επέζησε. Πιθανότατα ο 11χρονος γλίτωσε, γιατί ήταν στο σχολείο του την ώρα που η μητέρα του δολοφονούσε τα 5 του αδέλφια, δήλωσε ο Marcel Maierhofer. Σύμφωνα με έναν οικογενειακό φίλο, η μητέρα κάλεσε το σχολείο του 11χρονου και είπε ότι υπάρχει κάποιος θάνατος στην οικογένεια. Συνάντησε το αγόρι, τον πήρε μαζί της στο σιδηροδρομικό σταθμό και επιβιβάστηκαν σε ένα περιφερειακό τρένο.

Φτάνοντας στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ είπε στον γιο της, που αγνοούσε μέχρι εκείνη τη στιγμή ότι τα αδέλφια του ήταν νεκρά, ότι είχε ραντεβού με γιατρό στην πόλη και ότι θα έπρεπε να πάει μόνος του με το τρένο στην μητέρα της, στο Mönchengladbach, 20 χιλιόμετρα μακριά.

Αποβιβάστηκε στον κεντρικό σταθμό του Ντίσελντορφ και, περίπου στις 1.45 μ.μ., επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Η αστυνομία βρήκε τα παιδιά νεκρά στο διαμέρισμα της οικογένειας στην πόλη Σολίνγκεν της πολιτείας της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, αφού ειδοποιήθηκε από τη μητέρα της δολοφόνου, η οποία είχε μάθει για την τύχη των εγγονιών της από την κόρη της. Της είχε στείλει το εξής μήνυμα, σύμφωνα με τους irishtimes: «Στείλτε την αστυνομία στο διαμέρισμα, τα παιδιά είναι νεκρά».

Η 27χρονη πιστεύεται ότι ήταν συναισθηματικά συντετριμμένη μετά από το χωρισμό από τον τρίτο σύζυγό της πριν από ένα χρόνο.

Ο άντρας είναι ο πατέρας των τεσσάρων από τα έξι παιδιά.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση