HomeΚΡΗΤΗΣε Καμίνια και Δειλινά ο Β. Λαμπρινός και η «Δύναμη Πολιτών»

Σε Καμίνια και Δειλινά ο Β. Λαμπρινός και η «Δύναμη Πολιτών»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην περιοχή των Καμινίων βρέθηκε χθες ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Ηρακλείου κ. Βασίλης Λαμπρινός μαζί με συνεργάτες του στο πλαίσιο των μετεκλογικών περιοδειών της «Δύναμης Πολιτών» που συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Οι κάτοικοι των Καμινίων υποδέχτηκαν με θέρμη τον νέο δήμαρχο και του μετέφεραν το κυρίαρχο πρόβλημα της συνοικίας τους που είναι η καθαριότητα.

Ο κ. Λαμπρινός απάντησε ότι η νέα δημοτική αρχή, με την ανάληψη των καθηκόντων της από 1η Σεπτέμβρη, θα παρεμβαίνει καίρια, όπου κρίνεται αναγκαίο, με γνώμονα την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών.

Επόμενες σταθμός της χθεσινής περιοδείας ήταν η περιοχή των Δειλινών, όπου ο κ. Λαμπρινός είχε μια εκτενή συζήτηση με άτομα τα οποία, σε εθελοντική βάση, προσφέρουν δωρεάν γεύματα σε απόρους.

Τόνισε την αξία της συγκρότησης τέτοιων πυρήνων αλληλεγγύης και υπενθύμισε ότι, κεντρικός πυλώνας της πολιτικής της «Δύναμης Πολιτών», είναι η οργάνωση και ο συντονισμός ενός ισχυρού δικτύου με την συμβολή φορέων, ομάδων και εθελοντών για την παροχή βοήθειας στους συμπολίτες μας που την έχουν ανάγκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση