HomeHL-Lifestyle#FreeBritney: Το κίνημα υπέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

#FreeBritney: Το κίνημα υπέρ της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Θέλει να «απογαλακτιστεί» από τον πατέρα της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς καλωσορίζει τις δεκάδες των θαυμαστών της που διαμαρτύρονται σε δρόμους και social media για την… «νομική» ενηλικίωση και απεξάρτηση από τον πατέρα της.

Το δικαστήριο έχει επιβάλλει κηδεμόνα στα οικονομικά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς από το 2008, όταν και η τραγουδίστρια υπέστη δύο νευρικούς κλονισμούς και νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική. Τότε, ήταν ο πατέρας της Τζέιμι που ανέλαβε – ξανά – τον ρόλο του κηδεμόνα.

Σήμερα όμως, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς επιθυμεί να τον απομακρύνει από την εποπτεία των περιουσιακών της στοιχείων που πλησιάζουν τα 50 εκατομμύρια ευρώ. «Ο κόσμος παρακολουθεί» σημείωσε ο δικηγόρος της τραγουδίστριας την Πέμπτη, σε μια προσπάθεια να καταδείξει την ύποπτη, σύμφωνα με την πλευρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, εμμονή του πατέρα της να παραμείνουν όλα στο σκοτάδι.

Το κίνημα #freeBritney για την δικαστική διαμάχη της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Οι οπαδοί της Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν κατακλύζουν μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Εμφανίζονται με πλακάτ έξω από το δικαστήριο που έχει αναλάβει να εξετάσει την υπόθεση.


«Σε αυτή την περίοδο της ζωής της όπου προσπαθεί να ανακτήσει κάποιο ποσοστό της προσωπικής αυτονομίας, η Μπρίτνεϊ (Σπίαρς) καλωσορίζει και εκτιμά την ενημερωμένη υποστήριξη των δεκάδων θαυμαστών της» σημείωσε ο δικηγόρος της.


Στην προσπάθειά της για δεύτερο απογαλακτισμό, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς βρήκε συμμάχους και επώνυμους της αμερικανικής σόουμπιζ, όπως η Σερ και η Μάιλι Σάιρους που τοποθετήθηκαν δημόσια υπέρ της.

Για θεωρίες συνωμοσίας κάνει λόγο ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Στον αντίποδα, ο Τζέιμι, ο πατέρας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποκάλεσε τους οπαδούς του #FreeBritney ένα «αστείο» κίνημα και χαρακτήρισε όσους το υποστηρίζουν οπαδούς«θεωριών συνωμοσίας».

Όπως είπε, αναφορικά με τις υπόνοιες πως επιθυμεί να παραμείνει κηδεμόνας της κόρης του για οικονομικά οφέλη «θα πρέπει να αναφέρω κάθε σεντ και δεκάρα που ξοδεύω στο δικαστήριο, πως στο καλό θα μπορούσα να κλέψω το οτιδήποτε;».

Η διένεξη με τον πατέρα της, έγκειται πλέον και στο γεγονός πως εκείνος επιθυμεί όλες οι διαδικασίες που αφορούν την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς να παραμείνουν προστατευμένες από τη δημόσια σφαίρα, επικαλούμενος προσωπικά δεδομένα, ιατρικές πληροφορίες και άλλα ευαίσθητα θέματα που μπορεί να βγουν «στη φόρα» αν αυτό δεν συμβεί.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση