HomePost ItΕυχαριστήριο στους αποχωρήσαντες Δ/ντες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Ευχαριστήριο στους αποχωρήσαντες Δ/ντες Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Από τον δήμαρχο Πλατανιά Ι. Μαλανδάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δήμαρχος Πλατανιά Ιωάννης Μαλανδράκης, με αφορμή τη λήξη της θητείας των απερχόμενων Δ/ντών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εμμανουήλ Μηλιαράκη & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Στυλιανού Ζερβάκη, αισθάνεται την ανάγκη να  εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες του, για την πολυετή και γόνιμη συνεργασία που είχαν, με σταθερή προσήλωση στο κοινό στόχο της αναβάθμισης της ποιότητας στην εκπαίδευση.

Μια συνεργασία που με συστηματική συνεργασία και διάλογο, σε συνδυασμό με την επαγγελματική τους επάρκεια, συνεισέφεραν σημαντικά στην πορεία της εκπαίδευσης στον δήμο Πλατανιά και γενικότερα στο νομό Χανίων.

Ιδιαίτερα για το δήμο Πλατανιά με τα τεράστια θέματα που είχαν δημιουργηθεί στη θεομηνία του 2019, η συνεργασία που είχαμε για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολικών μονάδων ήταν πλήρως αποτελεσματική

Επίσης ο κ. Μαλανδράκης συγχαίρει τους νέους Δ/ντές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πόπη Ψαρουδάκη και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Εμμανουήλ Τζανάκη, για την ανάληψη των καθηκόντων τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο και πολυσύνθετο έργο που αναλαμβάνουν.

Διαφήμιση
Διαφήμιση