HomeΕΛΛΑΔΑΣτο Μαξίμου ο Ν. Παναγιωτόπουλος και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων

Στο Μαξίμου ο Ν. Παναγιωτόπουλος και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων

Συνάντηση με Μητσοτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη είχαν ο υπουργός Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων το μεσημέρι της Παρασκευής.

Λεπτομέρειες από τη συνάντηση δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα εξοπλιστικά προγράμματα και η ενίσχυση της αποτρεπτικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και η κρίση στην ανατολική Μεσόγειο με τις προκλήσεις της Τουρκίας.

Οπως έγραφε χθες το iefimerida.gr ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι πιθανόν να παραβρεθεί στις 10 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι και να συναντηθεί με τον Εμανουέλ Μακρόν επισφραγίζοντας αμυντική συμφωνία Ελλάδος-Γαλλίας. Στη συνέχεια οι δύο ηγέτες -αν οριστικοποιηθεί η συνάντηση -θα αναχωρήσουν για την Κορσική, όπου διεξάγεται την ίδια ημέρα η σύνοδος των χωρών του νότου της ΕΕ.

Τέλος, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μητσοτάκης πιθανόν να κάνει από τη Θεσσαλονίκη τις σχετικές ανακοινώσεις για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων στις 12 Σεπτεμβρίου.

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση