HomeHL-9Δύο drones στην αστυνομία της Κρήτης

Δύο drones στην αστυνομία της Κρήτης

Δωρεά από τις οικογένειες θυμάτων τροχαίων δυστυχημάτων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με δύο ακόμα drones εξοπλίστηκε η αστυνομία της Κρήτης μετά τη δωρεά που πραγματοποίησε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων «Ο Άγιος Χριστόφορος».

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Σταύρος Πολέντας, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην αντιπεριφέρεια Χανίων παρέδωσε τα δύο μη επανδρωμένα εναέρια μέσα.

Στην επίσκεψη παρευρέθησαν, o Αντιπειφερειάρχης Χανίων Νικόλαος Καλογερής, o Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνιος Ροκάκης, τους οποίους υποδέχτηκε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Υποστράτηγος Αντώνιος Ρουτζάκης.

Σκοπός της επίσκεψης τους ήταν η παράδοση δύο μη επανδρωμένων εναέριων μέσων η προμήθεια των οποίων έγινε από τον Πρόεδρο της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων Μιχαήλ Μαρακάκη και τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων Αντώνιο Ροκάκη.

dsc_0015

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός θα αξιοποιηθεί στην ενίσχυση του έργου πρόληψης, αποτροπής και διερεύνησης των τροχαίων δυστυχημάτων ενισχύοντας το έργο των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης εξέφρασε τις θερμές του  ευχαριστίες, για την ουσιαστική υποστήριξη τους στο επιτελούμενο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας στην Κρήτη.

dsc_0011

Διαφήμιση
Διαφήμιση