HomeΥΓΕΙΑΚορωνοϊός- Ινδία: Νέα αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων

Κορωνοϊός- Ινδία: Νέα αλματώδης αύξηση των κρουσμάτων

Η Ινδία, η χώρα της Ασίας που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα στην Ασία, πλέον πλησιάζει τη Βραζιλία – τη χώρα που κατατάσσεται δεύτερη στον κόσμο – ως προς τον αριθμό των μολύνσεων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το ομοσπονδιακό υπουργείο Υγείας της Ινδίας ανακοίνωσε σήμερα ότι τις προηγούμενες 24 ώρες κατέγραψε νέα αλματώδη ημερήσια άνοδο των κρουσμάτων μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, κατά 83.341 περιπτώσεις, με το σύνολο των ανθρώπων που έχει επιβεβαιωθεί ότι προσβλήθηκαν στη γιγαντιαία χώρα να φθάνει τα 3,94 εκατομμύρια.

Παράλληλα άλλοι 1.096 ασθενείς υπέκυψαν στην COVID-19 τις προηγούμενες 24 ώρες, με τον απολογισμό της πανδημίας του κορονοϊού στην ινδική επικράτεια να φθάνει πλέον τους 68.472 νεκρούς.

Αυτό σημαίνει πως η Ινδία θρηνεί πια τον τρίτο υψηλότερο αριθμό νεκρών εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στον κόσμο, αφού ξεπέρασε το Μεξικό (66.329 θάνατοι μέχρι χθες Πέμπτη).

Η Ινδία, η χώρα της Ασίας που υφίσταται το βαρύτερο πλήγμα στην Ασία, πλέον πλησιάζει τη Βραζιλία – τη χώρα που κατατάσσεται δεύτερη στον κόσμο – ως προς τον αριθμό των μολύνσεων.

skai.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση