HomeHL-9Μοιράζουν πρόστιμα στους Κρητικούς για τη μη χρήση μάσκας

Μοιράζουν πρόστιμα στους Κρητικούς για τη μη χρήση μάσκας

Πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη μπαρ στην Ανάληψη Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καθημερινοί θα είναι οι έλεγχοι που θα πραγματοποιούν οι αστυνομικοί της Κρήτης σε όλο το νησί για την τήρηση των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού.

Την Πέμπτη επιβλήθηκαν και πάλι ουκ ολίγα πρόστιμα σε αρκετούς συμπολίτες μας για τη μη χρήση μάσκας ενώ βεβαιώθηκε και πρόστιμο σε επιχείρηση στην Ανάληψη Χερσονήσου. Ειδικότερα σε επίπεδο Κρήτης επιβλήθηκαν 33 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας.

Στο Ηράκλειο εντοπίστηκαν 13 πεζοί οι οποίοι δεν φορούσαν μάσκα με αποτέλεσμα να τους επιβληθεί 150 ευρώ. Επίσης βεβαιώθηκε πρόστιμο σε 2 πελάτες σούπερ μάρκετ και σε ένα ακόμη επιβάτη λεωφορείου που δεν φορούσε μάσκα.

Στα Χανιά βεβαιώθηκαν πρόστιμα σε 14 πεζούς.

Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ μετά από μεγάλο διάστημα βεβαιώθηκε πρόστιμο και στο Λασίθι σε εργαζόμενη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Την ίδια στιγμή τσουχτερό αναμένεται να είναι το πρόστιμο που θα πληρώσει ιδιοκτήτης μπαρ στην Ανάληψη Χερσονήσου για παραβίαση ωραρίου. Στον ιδιοκτήτη  επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ το κατάστημα του θα κλείσει για 3 ημέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση