HomeHL-Lifestyle«Τέσσερα χρόνια μπαμπάς»: Ο Γ. Κότσιρας δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του

«Τέσσερα χρόνια μπαμπάς»: Ο Γ. Κότσιρας δημοσίευσε μια σπάνια φωτογραφία του γιου του

Η ανάρτηση στο Instagram

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πέρα από ένας πολύ πετυχημένος τραγουδιστής, ο Γιάννης Κότσιρας είναι και ένας περήφανος και χαρούμενος μπαμπάς δύο αγοριών, τα οποία έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, Κατερίνα Πέρρου.

Ο ίδιος σπάνια δημοσιεύει στιγμές από την καθημερινή του ζωή, κρατώντας τη σύζυγο και τα παιδιά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Γι’ αυτό, ήταν έκπληξη για τους followers του, η φωτογραφία του μεγαλύτερου γιου του, Νικόλα, την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο Γιάννης Κότσιρας έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης τρυφερά λόγια αγάπης προς τον γιο του, ο οποίο κλείνει τα 4, ευχαριστώντας τον που ήρθε στη ζωή του, αλλά και προς τη σύζυγό του, την οποία ευχαριστεί που του έκανε ένα από τα δύο καλύτερα δώρα που δέχτηκε ποτέ στη ζωή του.

«Τέσσερα χρόνια μπαμπάς… Ποιος να το πίστευε. Σ’ ευχαριστώ αγοράκι μου που ήρθες. Σ’ ευχαριστώ κοριτσάκι μου γι αυτό το θαυμάσιο δώρο…» έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έκανε όλο το Instagram να λιώσει.

bovary.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση