HomeHL-9Σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – Μπαζάρ στην πλατεία Ελευθερίας

Σχολικά είδη από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» – Μπαζάρ στην πλατεία Ελευθερίας

Από Δευτέρα 7 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε λίγες ημέρες ανοίγουν τα σχολεία και το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει ένα μπαζάρ στην πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο για όσους θέλουν να προμηθευτούν σχολικά και άλλα είδη με τα έσοδα θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού και θα βοηθήσουν εκατοντάδες παιδιά που έχουν ανάγκη.

Το Μπαζάρ ξεκινά τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου με το περίπτερο του «Χαμόγελου του Παιδιού» να στήνεται στην πλατεία Ελευθερίας και να λειτουργεί από 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ μέχρι και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

«Μικροί και μεγάλοι με απόλυτη ασφάλεια θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των δράσεων του Οργανισμού καθώς και να διαλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών, σχολικών και άλλων ειδών, πάντα σε προσιτές τιμές. Τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη των παιδιών που στηρίζει πανελλαδικά «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Στο bazaar μπορείτε να βρείτε: καλοκαιρινά είδη, μπάλες, χειροποίητες κατασκευές, είδη σπιτιού καθώς και λογοτυπημένα είδη του Οργανισμού (μπουκάλια, ποτήρια, κούπες), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, ξυλομπογιές κι άλλα πολλά!

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε τα είδη του Οργανισμού στο

https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/ ή επικοινωνώντας στο 211-7709980 ή στο 210-

7647760».

Διαφήμιση
Διαφήμιση