HomeHL-9Επαναλειτουργούν υπό προϋποθέσεις οι λαϊκές αγορές στο Ηράκλειο

Επαναλειτουργούν υπό προϋποθέσεις οι λαϊκές αγορές στο Ηράκλειο

«Πράσινο φως» για την μετακίνηση της Λαϊκής της Νέας Αλικαρνασσού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επαναλειτουργούν από σήμερα υπό συγκεκριμένες όμως προϋποθέσεις, οι λαϊκές αγορές στις περιοχές όπου ισχύουν ειδικά περιοριστικά μέτρα. όπως είχε ανακοινώσει ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς στην πρόσφατη ενημέρωση του υπουργείου Υγείας

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο, Χανιά, Χαλκιδική, Μύκονο, Πάρο, Αντίπαρο, Ζάκυνθο και Λέσβο, οι λαϊκές λειτουργούν σήμερα με τη συμμετοχή του 50% των πωλητών ανά κατηγορία προϊόντος, η απόσταση ανάμεσα στους πάγκους πώλησης θα είναι 5 μέτρα, ενώ υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας.

Για το Ηράκλειο σήμερα λειτουργεί σήμερα η λαϊκή αγορά στις Πατέλες

«Πράσινο φως» για την μετακίνηση της Λαϊκής της Νέας Αλικαρνασσού

Στο πλαίσιο της  συνεδρίασης της επιτροπής λαϊκών αγορών Π.Ε. Ηρακλείου υπό την Προεδρία του Περιφερειακού Συμβούλου Νίκου Σκουλά, αποφασίστηκε ομόφωνα, η μεταφορά της λαϊκής αγοράς της Τρίτης στη περιοχή της Νέας Αλικαρνασσού και συγκεκριμένα από τους οδούς Αρτεμησίας και Διονυσίου στην οδό Αναπαύσεως από την Λ. Ικάρου μέχρι και την οδό Αναγεννήσεως καθώς και από την οδό Αναπαύσεως μέχρι και την οδό Σταδίου.

Οι παραπάνω αλλαγές θα ισχύσουν προσωρινά μέχρι να ολοκληρωθούν οι εργασίες στο δημοτικό ακίνητο μπροστά από το κατάστημα κράτησης Νέας Αλικαρνασσού που θα στεγάσει, σύμφωνα με τον δημοτικό σχεδιασμό, μόνιμα την λαϊκή αγορά.

Με την απόφαση αυτή ολοκληρώνεται η εκκρεμότητα που υπήρχε για την μεταφορά της συγκεκριμένης λαϊκής αγοράς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση