HomeHL-SportsΣτον αέρα παραμένει η έναρξη της Super League

Στον αέρα παραμένει η έναρξη της Super League

Η νέα Γ.Σ. προγραμματίστηκε για την Παρασκευή ώστε να γίνει η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος. Τα τηλεοπτικά συμβόλαια και οι διαπραγματεύσεις των συλλόγων ομάδων που οδηγούν σε καθυστερήσεις.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για δεύτερη φορά αναβλήθηκε η τηλεδιάσκεψη της Super League για την προκήρυξη του πρωταθλήματος, αφού δεν υπήρχε απαρτία με τις 7 ομάδες χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο να απουσιάζουν.

Το μπλοκ των επτά ομάδων λόγω των τηλεοπτικών συμβολαίων, αναφέρει το sputniknews, οδήγησε σε νέα αναβολή της Γενικής Συνέλευσης της Superleague για την προκήρυξη του πρωταθλήματος.

«Λόγω μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα β’ επαναληπτική Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 11:30 π.μ., με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Η Λαμία, ο Παναιτωλικός, ο Απόλλων Σμύρνης, ο ΟΦΗ και ο Βόλος βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Nova, αλλά δεν έδωσαν το παρών στη τηλεδιάσκεψη μαζί με τον ΠΑΟΚ.

Η νέα Γ.Σ. προγραμματίστηκε για την Παρασκευή  ώστε να γίνει η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος. Έτσι, στον… αέρα παραμένει η έναρξη της Super League για τη σεζόν 2020-21.

Διαφήμιση
Διαφήμιση