HomeHL-9Κορωνοϊός: Έκανε αρραβώνα με 100 καλεσμένους και το… πλήρωσε

Κορωνοϊός: Έκανε αρραβώνα με 100 καλεσμένους και το… πλήρωσε

Συνελήφθη ένας άνδρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ώρα που στο Ηράκλειο έχει παρατηρηθεί έξαρση του κορωνοϊού με αποτέλεσμα να έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα προστασίας κάποιοι φαίνεται ότι δεν… βάζουν μυαλό.

Ένας άνδρας προχώρησε χθες σε γλέντι… αρραβώνα με δεκάδες καλεσμένους με αποτέλεσμα να το πληρώσει ακριβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο αρραβώνας είχε διοργανωθεί στον καταυλισμό των Ρομά στη Νέα Αλικαρνασσό, δίπλα από το Αστυνομικό Μέγαρο με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε έλεγχο μετά από καταγγελία για ηχορύπανση.

Ωστόσο, μόλις έφτασαν στον χώρο είδαν πως οι καλεσμένοι ήταν περίπου 100 γεγονός που απαγορεύεται εξαιτίας των ειδικών συνθηκών που επικρατούν λόγω κορωνοϊού.

Οι αρχές συνέλαβαν τον υπεύθυνο της εκδήλωσης και τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο ενώ παράλληλα του βεβαίωσαν πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ.

Συλλήψεις για μη χρήση μάσκας

Παράλληλα, οι αρχές προχώρησαν και σε ελέγχους για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

33 είναι συνολικά τα πρόστιμα που βεβαιώθηκαν σε όλη την Κρήτη με τα 32 να αφορούν μη χρήση μάσκας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του cretapost, στην «πρεμιέρα» των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για το Ηράκλειο βεβαιώθηκαν μόλις 11 παραβάσεις σε πολίτες καθώς οι έλεγχοι χθες είχαν κυρίως συμβουλευτικό ρόλο.

Στο Ρέθυμνο βρέθηκαν τέσσερις εργαζόμενοι σε καταστήματα υγειονομικού ελέγχου που δεν φορούν μάσκα, στο Λασίθι βεβαιώθηκε ένα πρόστιμο για μη χρήση μάσκας στη λαϊκή και δύο σε πελάτες καταστημάτων και τέλος στα Χανιά 14 ήταν οι πολίτες που δεν φορούσαν μάσκα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση