HomePost ItΤο Εργατικό κέντρο Ηρακλείου στο πλευρό των κατοίκων της Εύβοιας

Το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου στο πλευρό των κατοίκων της Εύβοιας

Mετά τις πρόσφατες πλημμύρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Εργατικό κέντρο Ηρακλείου στάθηκε δίπλα στους κατοίκους της Εύβοιας, συνδράμοντας ενεργά στη στήριξη των πληγέντων της πρόσφατης πλημμύρας, μέσω της προσφοράς με πόσιμο νερό .

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου ευχαριστεί την Αναπτυξιακή εταιρία Γέργερης (νερά Ρούβας ),την εταιρία Βότομος (νερά Ζαρός ),την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία S.A (A.N.E.K Lines),καθώς και τη μεταφορική εταιρία Αφοί Κουράτορα Ο.Ε που ανέλαβε το εγχείρημα της μεταφοράς ,δείχνοντας ότι όλοι μαζί εμπράκτως στήριξαν με την προσφορά τους τον άθλο αυτό και στάθηκαν δίπλα στο κάλεσμα μας .

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας όπου άμεσα μεσολαβώντας οργάνωσε την αποστολή εμφιαλωμένων νερών η οποία ξεκίνησε από τις πρώτες ημέρες μετά την καταστροφική θεομηνία που υπέστησαν περιοχές της Εύβοιας και ολοκληρώθηκε σήμερα.

Πραγματικά για άλλη μια φορά οι Κρητικοί δείξαμε ότι παρά τις δυσκολίες μας δεν απαρνιόμαστε τις αξίες μας, με πρώτη την αλληλεγγύη, που στηρίζει αθόρυβα και δυναμικά όταν υπάρχει ανάγκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση