HomeHL-9Επιστρέφει σήμερα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο Σωτήρης Τσιόδρας

Επιστρέφει σήμερα στην ενημέρωση για τον κορωνοϊό ο Σωτήρης Τσιόδρας

Τσιόδρας, Χαρδαλιάς και Κοντοζαμάνης θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Όπως είχε ανακοινωθεί στις 24 Αυγούστου και μετά τα ιδιαίτερα αυξημένα κρούσματα που καταγράφονταν σταθερά τον τελευταίο μήνα, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας επανέρχεται στις ενημερώσεις του υπουργείου Υγείας στις οθόνες μας, κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, ενώ όταν ο κ. Τσιόδρας θα πρέπει να απουσιάζει, θα τον αντικαθιστά ο καθηγητής επιδημιολογίας Γκίκας Μαγιορκίνης.

Έτσι και σήμερα, Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου στις 18:00, ο κ. Τσιόδρας μαζί με τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και τον υφυπουργό Υγείας, Βασίλη Κοντοζαμάνη, θα είναι παρόντες στην ενημέρωση, όπου και θα απαντήσουν σε ερωτήματα δημοσιογράφων σχετικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας και τα μέτρα που έχουν ληφθεί και ενδέχεται να ληφθούν σε επόμενο χρόνο.

Γιατί επέστρεψε στην ενημέρωση του υπουργείου Υγείας ο καθηγητής

Ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας την τελευταία φορά που είχε ενημερώσει στις τακτικές του συναντήσεις από το υπουργείο Υγείας στις 26 Μαΐου, εμφατικά είχε πει πως δεν ήθελε να αναφερθεί σε «εκείνον» τον κορονοϊό δηλαδή, για να μην του κάνει τη χάρη. Ήταν πιθανώς από εκείνες τις στιγμές των ειδικών που είναι πεπεισμένοι πως η επιστήμη μπορεί να νικήσει έναν αόρατο εχθρό.

Τελικώς, όμως, ο κορωνοϊός απεδείχθη πιο… σκληρός για να πεθάνει αφού μας συνόδευσε σε υψηλά επίπεδα μέσα στον Αύγουστο οπότε και καταγράφονταν συνεχώς τριψήφια νέα κρούσματα. Αυτός, λένε πηγές του ethnos.gr και το ρεπορτάζ της Δήμητρας Ευθυμιάδου, ήταν και ο λόγος που το Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισε να επανεμφανίσει τον Σωτήρη Τσιόδρα έστω για δύο φορές την εβδομάδα, προκειμένου να τεθούν σε εγρήγορση και οι πολίτες και να τηρήσουν τα μέτρα προστασίας.
ethnos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση