HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, η απουσία του κόσμου μας στενοχωρεί»

Γιώργος Σίμος: «Σεβόμαστε τον Απόλλωνα, η απουσία του κόσμου μας στενοχωρεί»

Ο τεχνικός του ΟΦΗ εξέφρασε τον σεβασμό του για την κυπριακή ομάδα, την οποία θα αντιμετωπίσει ο κρητικός σύλλογος στον 2ο προκριματικό του Europa League.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Γιώργος Σίμος μιλώντας στην κάμερα του ΟΦΗ TV πρόσθεσε μάλιστα πως τον στενοχωρεί που ο κόσμος του ΟΦΗ δεν θα μπορεί να δώσει το «παρών» στις εξέδρες, αλλά δήλωσε σίγουρος ότι θα είναι πνευματικά κοντά στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος:

«Είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι που είδαμε το όνομα της ομάδας σε κλήρωση ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Πρέπει να συνεχίσουμε την προετοιμασία για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι.

Η απουσία του κόσμου μας σε έναν τέτοιο αγώνα μας στεναχωρεί. Μόνο και μόνο στην ιδέα ότι το γήπεδο θα ήταν γεμάτο, γνωρίζουμε τη δυναμική που θα μας έδινε. Ξέρουμε ωστόσο ότι κάθε μέρα ο κόσμος θα είναι πνευματικά μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο.

 Σεβόμαστε πολύ τον Απόλλωνα Λεμεσού που πρωταγωνιστεί στην Κύπρο και στην Ευρώπη έχει πετύχει σπουδαία πράγματα και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Εμείς έχουμε πίστη στις ικανότητές μας, θα προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να πετύχουμε το καλύτερο.

Ο Απόλλων έχει επίσημα παιχνίδια ήδη, εμείς έχουμε μια αβεβαιότητα για το δικό μας πρωτάθλημα αλλά δεν θα πρέπει να μας απασχολεί. Πρέπει να τα δίνουμε πάντα στην προπόνηση και σε όσα παιχνίδια παίξουμε μέχρι τον ευρωπαϊκό αγώνα για να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση εκείνη τη μέρα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση