HomeHL-LifestyleΗ Κλόντια Σίφερ έγινε 50 και το γιόρτασε φορώντας ρούχα που φόραγε στα… 20 της

Η Κλόντια Σίφερ έγινε 50 και το γιόρτασε φορώντας ρούχα που φόραγε στα… 20 της

Αναδρομή στο παρελθόν

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα γενέθλια της γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες η Κλόντια Σίφερ.

Η Γερμανίδα καλλονή έκλεισε τα 50 της χρόνια και με την ευκαιρία έκανε μια… βουτιά στη ντουλάπα της εντοπίζοντας κάποια από τα πιο εντυπωσιακά και αγαπημένα της ρούχα που έχει φορέσει κατά το παρελθόν. Μεταξύ αυτών και μια εντυπωσιακή τουαλέτα Balmain.

Το εντυπωσιακό φόρεμα ήταν τρυπητό κροσέ σε έντονο μπλε και θύμιζε την πρόσφατη Balmain καμπάνια, όπου η Κλόντια πρωταγωνιστούσε με την άλλη, μεγάλη ντίβα της πασαρέλας Σίντι Κρόφορντ.

Σε βίντεο που δημοσίευσε η Κλόντια Σίφερ στο Instagram, σβήνει τα κεριά στην τούρτα γενεθλίων της ενώ φοράει την εντυπωσιακή δημιουργία. «Σε ευχαριστώ @olivier_rousteing για το όμορφο φόρεμα γενεθλίων @balmain! ? Το λατρεύω».

Η Κλόντια Σίφερ μεσουρανούσε κυριολεκτικά τη δεκαετία του 1990 και έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα όλων των εποχών.

Είναι παντρεμένη με τον σκηνοθέτη και παραγωγό Μάθιου Βον και έχουν τρία παιδιά.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Κλόντια Σίφερ:

Εσβησε μια χειροποίητη τούρτα με μαρέγκες, μους και φράουλες φορώντας την Βalmain τουαλέτα άβαφη και ξυπόλητη.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Thank you @olivier_rousteing for my beautiful @balmain birthday dress! ? I love it.✨? ???

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) στις

Παράλληλα η Κλόντια Σίφερ μοιράστηκε με τις εκδόσεις της Vogue αναμνήσεις της νεότητάς της και ένα βίντεο με τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

In a special birthday edition of #InsideTheWardrobe with @BritishVogue, I have shared a few of my most treasured wardrobe items and the stories behind them: from a very special ’90s @Versace bomber to a custom @Balmain dress by @Olivier_Rousteing and my beloved @ChanelOfficial bag collection. Watch the full film at the link in my bio.  Creative direction by @LucieMcCullin, produced by @TheRealMinnieCarver, production manager @SylviaSuli and video assistant ‪@Jess__vincent, with hair by @AnnaCofone, make-up by @LizPughMakeUpArtist and fashion assistant @Molly_CulmeSeymour.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer) στις

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση