HomePost ItΣυγχαρητήρια δημάρχου Ρεθύμνου στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Συγχαρητήρια δημάρχου Ρεθύμνου στους επιτυχόντες στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Μήνυμα Γ. Μαρινάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο δήμαρχος Ρεθύμνου Γ. Μαρινάκης με ανακοίνωσή του συγχαίρει τους μαθητές και τις μαθήτριες που πέτυχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των πανελληνίων εξετάσεων, σηματοδότησε το τέλος της αγωνιώδους αναμονής σας και την αρχή μιας νέας περιόδου στη ζωή σας. Σας συγχαίρω για την επίμονη προσπάθεια σας, την προσήλωση σας στον ευγενή  στόχο σας, την αφοσίωση σας στην επίτευξή του, την απαντοχή σας στην απαιτητική αυτή  δοκιμασία, την προθυμία σας να διεκδικήσετε, να αγωνιστείτε και να κερδίσετε  το μέλλον σας, με τους δικούς σας όρους και επιθυμίες.

Είμαστε όλοι υπερήφανοι για την αξιοπρεπή μετάβασή σας στην  ενηλικίωση.  Το ίδιο θα πρέπει να αισθάνεστε κι εσείς. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η επιλογή σας να βιώσετε τη διαδικασία της προετοιμασίας και της συμμετοχής στις πανελλήνιες, καταδεικνύει την αποφασιστικότητα και την ωριμότητα σας. Αποτελεί ταυτόχρονα ένδειξη του υποστηρικτικού σας περιβάλλοντος, των γονιών και των δασκάλων σας, που σας  ενθάρρυναν, σας συμπαραστάθηκαν, σας καθοδήγησαν, σας στήριξαν.  

Άλλωστε κάθε επιτυχία στη ζωή, είναι γέννημα προσωπικής προσπάθειας που ενισχύθηκε από τη θετική παρέμβαση όσων μας νοιάζονται και μας αγαπούν. Μοιραζόμαστε , λοιπόν,  τη χαρά σας, την πολλαπλασιάζουμε και της επιτρέπουμε  να διαχυθεί στην πόλη μας που καμαρώνει για τα παιδιά της.

Εύχομαι να είστε υγιείς, αισιόδοξοι και δημιουργικοί. Να σεβαστείτε τον κόπο σας, το κόστος, ψυχικό και υλικό, που καταβάλλατε στη διάρκειας αυτής της δοκιμασίας, να τιμήσετε την επιλογή σας και να λαμπρύνετε με την παρουσία σας, το ακαδημαϊκό ή επαγγελματικό περιβάλλον σας, τα επόμενα χρόνια.

Ως Δήμος Ρεθύμνης, θα συνεχίσουμε  να εξασφαλίζουμε στην εκπαιδευτική κοινότητα,  σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές αλλά και υποστήριξη στο συνολικό της έργο, προσφέροντας στους μαθητές μας το κατάλληλο περιβάλλον για να εξελιχθούν σε γνωστικό, ψυχικό  και κοινωνικό επίπεδο.

Ως κοινωνία, θα παρακολουθούμε την εξέλιξη των σπουδών σας,  συνδράμοντας την πρόοδο σας με όλες μας τις δυνάμεις.

Ως  συμπολίτες και φίλοι σας θα περιμένουμε με χαρά κι ελπίδα, την επιστροφή σας στο Ρέθυμνο και την ένταξη σας ως ενεργοί και άξιοι πολίτες, στην κοινή  προσπάθεια για την συλλογική ευημερία και την αναπτυξιακή πορεία μας  στο μέλλον».

Διαφήμιση
Διαφήμιση