HomeHL-LifestyleΗ Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το «Love it»

Η Ιωάννα Μαλέσκου έκανε πρεμιέρα με το «Love it»

Tα πρώτα της λόγια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πρεμιέρα έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή «Love it» μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια από την Κρήτη μπήκε για πρώτη φορά στο εντυπωσιακό πλατό με ένα πλατύ χαμόγελο και τα πρώτα της λόγια ήταν: «Καλό μεσημέρι! Καλώς ήρθατε στο Love It! Η καρδιά μου σήμερα χτυπά δυνατά από χαρά, από αγωνία, από συγκίνηση. Σχεδόν δυσκολεύομαι να μιλήσω. Με τόση αγάπη, με τόσες ευχές, με τόση μεγάλη αγκαλιά που έχω λάβει νιώθω ευγνώμων. Ένα νέο τηλεοπτικό ταξίδι ξεκίνησε για μένα σήμερα και όλα είναι καινούρια, όλα είναι διαφορετικά. Όλα φτιάχτηκαν με αγάπη.

Αυτό το σπίτι είναι διαφορετικό, καινούριο, ξεχωριστό, διαφέρει από όλα τα άλλα. Αυτό το σπίτι είναι το σπίτι μας. Σε αυτό το σπίτι και σε αυτόν τον καναπέ θα πλημμυρίσουν φωνές, χαμόγελα, αυθορμητισμός, αυθεντικότητα. Όλα αυτά που μας κάνουν να χαμογελάμε, όλα αυτά που αγαπάμε, όλα αυτά που χρειαζόμαστε, όλα αυτά που μας κάνουν να αισθανόμαστε ο εαυτός μας», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια φώναξε στο πλευρό της, τους συνεργάτες της οι οποίοι είναι: o Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Μάρτζυ Λαζάρου και ο Μάνος Μαγιάτης. Η εκπομπή ασχολήθηκε φυσικά με την πρεμιέρα του «Big Brother» και πρώτος καλεσμένος της σεζόν ήταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος βρέθηκε στον καναπέ της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε το βίντεο με την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου:

https://www.youtube.com/watch?v=L90WafrShXg

Kαλησπέρισε τους τηλεθεατές με ένα μεγάλο χαμόγελο και φανερά αγχωμένη μέσα από το εντυπωσιακό πλατό της…
iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση