HomeHL-SportsΟ αποκλεισμένος Λισάνδρο Σεμέδο

Ο αποκλεισμένος Λισάνδρο Σεμέδο

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός παραμένει στην Πορτογαλία ελέω Covid-19 και η Φορτούνα περιμένει προτάσεις για το μέλλον του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η περίπτωση του Λισάνδρο Σεμέδο ήταν και παραμένει «ιδιάζουσα» από την πρώτη στιγμή που έφυγε από τον ΟΦΗ ή πιο σωστά, επέστρεψε στη Φορτούνα Σιτάρντ όπου ανήκε.

Από το Ηράκλειο εξ’ αρχής ακολουθούν και καλά κάνουν ένα παιχνίδι τακτικής με την περίπτωσή του αφού η Ολλανδική ομάδα αξιώνει περισσότερο από ένα εκατομμύριο ευρώ για την παραχώρησή του, χρήματα που όμως δεν έχουν βρει από κάποιον ενδιαφερόμενο.

Την ίδια στιγμή όμως από το «Γεντί Κουλέ» σχεδιάζουν και την ομάδα της επόμενης σεζόν και ήδη στα άκρα αποκτήθηκε ο Σαρδινέρο, ενώ μέσα στην εβδομάδα αναμένεται και ο Σολίς.

Ετσι κλείνουν σταδιακά οι θέσεις, ενώ ας μην ξεχνάμε πως περίπου Νοέμβριο με Δεκέμβριο αναμένεται να επιστρέψει και ο μεγάλος άτυχος Τσιλιανίδης.

Ο 24χρονος από την πλευρά του παραμένει «εγκλωβισμένος» στην Πορτογαλία και εκτός υποχρεώσεων της ομάδας που ανήκει. Λόγω της κατάστασης με τον Covid 19 δεν έχει μεταβεί στην Ολλανδία, ενώ εφόσον το πράξει οι εκεί κανονισμοί θα τον οδηγήσουν σε 10ήμερη καραντίνα.

Υπό αυτές τις συνθήκες από τη Φορτούνα έκριναν σκόπιμο να μην επιστρέψει και να βρίσκεται stand by, εάν και εφόσον υπάρξουν εξελίξεις με την περίπτωσή του.

Ο χρονικός ορίζοντας που τοποθετούν είναι μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλιώς τότε θα πρέπει να αποφασίσουν για το μέλλον του. Θα τεθεί στη διάθεση του Κέβιν Χόφλαντ ή θα πάει εκ νέου δανεικός, οπότε στην «εξίσωση» ίσως ξαναμπεί ο ΟΦΗ;

Που από την πλευρά του κινείται μεθοδικά στο καλοκαιρινό πάρε-δώσε και καλύπτει τα κενά που έχουν προκύψει και ελέω της φυγής του Σεμέδο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση