HomeHL-SportsΑτρόμητος – ΟΦΗ 1-0

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-0

Ατρόμητος κι ΟΦΗ είχαν από ένα καλό ημίχρονο στο φιλικό που έγινε στο Περιστέρι, με τους γηπεδούχους να ευστοχούν σε μία από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν και να επικρατούν 1-0, παραμένοντας αήττητοι στα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας που έχει δώσει!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από ένα ημίχρονο είχαν Ατρόμητος κι ΟΦΗ στο μεταξύ τους φιλικό που έγινε το Σάββατο στο Περιστέρι.

Οι γηπεδούχοι, ήταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραραν με κεφαλιά του Γούτα, επικρατώντας 1-0, σε ένα παιχνίδι που οι Κρητικοί είχαν τις ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο.

Ο Νταμίρ Κάναντι είδε τους Γκαλβάο, Μουνίθ να αγωνίζονται για πρώτη φορά με την φανέλα του Ατρόμητου, κατεβάζοντας την ομάδα του με 3-4-2-1.

Ο Γιαννιώτης ήταν στο τέρμα, με τους Γούτα, Ρισβάνη Γκαλβάο στην τριάδα της άμυνας.

Στα χαφ σε ρόλο φουλ μπακ δεξιά ήταν ο Γκάλο, ενώ αριστερά ο Τομάσεβιτς. Μπουσουλάτζιτς και Σάλομον ήταν στον άξονα, με τους Ραμπέλο και Μουνίθ να αγωνίζονται ελαφρά πίσω από τον προωθημένο Μανούσο, βγαίνοντας αρκετές φορές ως φορ με το σύστημα να θυμίζει και 3-4-3.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Σίμος, κατέβασε τον ΟΦΗ με 4-3-3. Ο Σωτηρίου ήταν στο τέρμα, ο Μαρινάκης στα δεξιά της άμυνας και ο Κοροβέσης στα αριστερά. Γιαννούλης και Διαμαντής ήταν τα στόπερ.

Στον άξονα βρέθηκαν οι Σακόρ και Στάικος σε ρόλο αμυντικών μέσων, με τον Βαζ μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο.

Δεξί εξτρέμ ήταν ο Σαρντινέρο, αριστερό ο Γρίβας και στη κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γκαργκαλατζίδης.

Μέτριος ρυθμός, ο ΟΦΗ τις φάσεις

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας… Κάτι η ζέστη, κάτι οι δύο ομάδες που ακόμα ψάχνουν τα πατήματά τους, είδαμε ένα μέτριο παιχνίδι.

Οι Κρητικοί ωστόσο ήταν πιο απειλητικοί, με τον Ατρόμητο να αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα.

Η μεγάλη φάση έλειψε, ωστόσο ο ΟΦΗ απείλησε στο 15′, με τον Σάλομον να προλαβαίνει τελευταία στιγμή τον Βαζ που ήταν έτοιμος να πλασάρει, ενώ στο 16′ ο Γιαννιώτης μπλόκαρε το σουτ του Στάικου.

Οι Περιστεριώτες, σκόραραν με τον Μανούσο λίγο αργότερα, όμως το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα για οφσάιντ.

Από εκεί και πέρα η τελευταία καλή στιγμή ήταν στο 21′ με τον Γιαννιώτη και πάλι να… κατεβάζει ρολά αυτή τη φορά σε σουτ του Σαρντινέρο.

Στο μισό γήπεδο ο Ατρόμητος

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι κυριάρχησε και στα 45 λεπτά!

Ο Αυστριακός, γύρισε το σύστημα σε 4-4-2 και η ομάδα του ήταν σαφώς ανώτερη από τον ΟΦΗ.

Μπορεί κλασικές φάσεις να μην είχαμε, όμως οι Περιστεριώτες έβρισκαν χώρους και πατούσαν την αντίπαλη περιοχή όποια στιγμή το ήθελαν.

Το 1-0 έγινε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες που πέρασε αλλαγή στο 57′ και στο 60′ έκανε την ασίστ στον Γούτα που με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Ο ΟΦΗ μετά το 70′ κάπως ανέβασε στροφές, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γιαννιώτη. Αντίθετα όποτε οι γηπεδούχοι έβγαιναν στην επίθεση ήταν απειλητικοί.

Ωστόσο, δεύτερο τέρμα δεν είχαμε στο παιχνίδι, με τον Ατρόμητο να σημειώνει ακόμα μια νίκη σε φιλικά…

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης (75′ Θεοδωράκης), Ρισβάνης, Γκαλβάο (46′ Κιβρακίδης), Γούτας (75′ Στρούγγης), Γκάλο, Τομάσεβιτς (75′ Νταβιώτης), Μπουσουλάτζιτς (57′ Ούμπιδες), Σάλομον (75′ Νάτσος), Μουνίθ (46′ Γιακουμάκης), Ραμπέλο (75′ Αγκάγιεφ), Μανούσος (57′ Κωτσόπουλος)

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου (46′ Βάτερμαν), Μαρινάκης (81′ Βαφέας), Διαμαντής (46′ Βούρος), Γιαννούλης (77′ Σελίμοβιτς), Κοροβέσης (64′ Ουές), Στάικος (77′ Νέιρα), Σακόρ (64′ Νοικοκυράκης), Βαζ (81′ Μίγγος), Σαρντινέρο (64′ Σουρνάκης), Γρίβας (64′ Ναμπί), Γκαρκαλατζίδης (46′ Φιγκεϊρέδο)

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-0 from Cretapost on Vimeo.

Διαφήμιση
Διαφήμιση