HomeHL-9Ένοπλοι χτύπησαν και λήστεψαν πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ και την σύζυγο του

Ένοπλοι χτύπησαν και λήστεψαν πρώην αξιωματικό της ΕΛΑΣ και την σύζυγο του

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ και η σύζυγος του βρισκόταν στο εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση από τρεις ένοπλους κουκουλοφόρους,δέχτηκαν το πρωί της Τετάρτης πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ και η σύζυγος του όταν προσπάθησαν να τους παρεμποδίσουν να διαπράξουν ληστεία στο σπίτι τους,σε χωριό της ενδοχώρας του Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες των Ρεθεμνιώτικων Νέων,το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τετάρτης.

Ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ και η σύζυγος του βρισκόταν στο εσωτερικό του εξοχικού σπιτιού τους που να σημειωθεί είναι απομονωμένο και δεν υπάρχουν κοντά άλλες κατοικίες.Ένας περίεργος θόρυβος κινητοποίησε τον πρώην αστυνομικό και βγήκε στην αυλή για να δεί τι συμβαίνει. Βρέθηκε μπροστά σε τρία άτομα που φορούσαν κουκούλες και τουλάχιστον τα δυο εξ αυτών οπλοφορούσαν. Στην ερώτηση του τι ζητάνε στο σπίτι του άρχισαν να τον χτυπούν ενώ στην προσπάθεια του να αντισταθεί οι δράστες έγιναν ακόμη πιο βίαιοι χτυπώντας τον με τα κοντάκια των όπλων τους.

Την ίδια τύχη όμως είχε και η σύζυγος του αστυνομικού η οποία ακούγοντας την φασαρία βγήκε στην αυλή.Έτσι ούτε και η ίδια γλύτωσε από την βία των δραστών.

Οι τρεις ένοπλοι κουκουλοφόροι τραυμάτισαν και ακινητοποίησαν το ζεύγος και στην συνέχεια εισήλθαν εντός της κατοικίας,βρήκαν το χρηματοκιβώτιο,το πήραν μαζί τους ενώ στην συνέχεια επιβιβάστηκαν στο αγροτικό αυτοκίνητο του απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ κι αναχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου που διενεργεί έρευνες για την εξιχνίαση της.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί το κλεμμένο όχημα.

Κατά πληροφορίες των Ρεθεμνιώτικων Νέων, οι αστυνομικές αρχές έχουν στην διάθεση τους βιντεοληπτικό υλικό, μέρους του όλου περιστατικού,που σε συνδυασμό και με άλλα στοιχεία που έχουν στην διάθεση τους,εκτιμάται ότι θα βοηθήσουν την πορεία των ερευνών.

Αδιευκρίνιστος μένει ο τρόπος και το μέσον με το οποίο οι δράστες έφτασαν στην κατοικία του ζεύγους.Τους άφησε τέταρτο άτομο στο σημείο με όχημα κι έφυγε ή οι τρεις είχαν κρύψει αυτοκίνητο σε απόσταση από το σπίτι κι έφτασαν ως εκεί με τα πόδια;Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας εξετάζουν κάθε ενδεχόμενο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση