HomeHL-TOPΜια βαλίτσα γεμάτη ναρκωτικά και αέριο γέλιου – Σύλληψη στο αεροδρόμιο

Μια βαλίτσα γεμάτη ναρκωτικά και αέριο γέλιου – Σύλληψη στο αεροδρόμιο

Στα χέρια των αρχών ένας 27χρονος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μία βαλίτσα με ναρκωτικά, αέριο γέλιου και άλλα παράνομα σκευάσματα έφτασε στα Χανιά ένας 27χρονος ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 27χρονος αφίχθη στο αεροδρόμιο των Χανιών σήμερα το πρωί ωστόσο κατά τον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε πως μέσα στη βαλίτσα του υπήρχαν διάφορα είδη ναρκωτικών.

Μάλιστα, ο δράστης στη θέα των αστυνομικών επιχείρησε να φύγει και όταν τον ακινητοποίησαν αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψή του.

Τελικά όμως, οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν ενώ όταν άνοιξαν την βαλίτσα βρήκαν μέσα: 26,41 γραμμάρια κοκαΐνης, 28,85 γραμμάρια κάνναβης, 59 δισκία ecstasy, 66 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένα κινητό τηλέφωνο, 7 φιαλίδια μ αέριο γέλιου, μία συσκευή διοχέτευσης αερίου γέλιου και μπαλόνια.

img-2e56521453913ff0866c2755caf17852-v

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση