HomeΣΠΟΡΠήρε τον Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς ο ΟΦΗ

Πήρε τον Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς ο ΟΦΗ

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως ο 26χρονος συμπατριώτης τους ακραίος συμφώνησε με τους Κρητικούς. Ερχεται δανεικός και με οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Κάτοικος Ηρακλείου φαίνεται πως θα γίνει άμεσα ο Ναζαρένο Νταμιάνο Σολίς, καθώς στην πατρίδα του Αργεντινού ακραίου (κυρίως δεξιά) μετέδωσαν πως ο 26χρονος συμφώνησε σε όλα με τον ΟΦΗ και άμεσα θα έρθει στην Ελλάδα.

Στην Αργεντινή αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία της κρητικής ομάδας με την Μπόκα Τζούνιορς. Συγκεκριμένα, η Ole τονίζει πως ο Σολίς θα συνεχίσει στον ΟΦΗ ως δανεικός από τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες.

«Ο Σολίς πάει στην Ευρώπη. Η Μπόκα Τζούνιορς συμφώνησε με τον ΟΦΗ για τον δανεισμό του Ναζαρίνο Σολίς ενώ υπάρχει οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι του 2021 ύψους 500.000 δολαρίων για το 50% των δικαιωμάτων του», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο 26χρονος εξτρέμ αγωνίστηκε στην Αλντοσίβι. Μάλιστα, κατέγραψε συνολικά 18 συμμετοχές, σημειώνοντας 3 γκολ, ενώ είχε και μια ασίστ.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί πως ο Αργεντινός παίκτης έχει περάσει επίσης από τις Σαν Μαρτίν, Ταγιέρες και Ουρακάν.

Ο Σολίς ανήκει στην Μπόκα, όμως την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στην Αλντοβίσι και με ανάλογο καθεστώς θα έρθει στο Ηράκλειο ενώ  δημοσιεύματα αναφέρουν πως το καλοκαίρι του 2021 θα έχουν στο «Γεντί Κουλέ» δικαίωμα να ενεργοποιήσουν οψιόν απόκτησης του 50% των δικαιωμάτων του, έναντι 500.000 δολαρίων ΗΠΑ.

Μάλιστα για να φύγει δανεικός επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «σενέισες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση