HomeHL-SportsΓιώργος Σίμος: «Περιμένουμε με αγωνία το ευρωπαϊκό ματς»

Γιώργος Σίμος: «Περιμένουμε με αγωνία το ευρωπαϊκό ματς»

Ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στην εικόνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό και στην ευρωπαϊκή πρόκληση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στους στόχους του ΟΦΗ και πως περιμένουν όλοι στην ομάδα την ευρωπαϊκή αναμέτρηση αναφέρθηκε ο τεχνικός Γιώργος Σίμος μετά το φιλικό με τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του ΟΦΗ είπε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε καινούριες και ωραίες προκλήσεις μπροστά μας. Περιμένουμε με μεγάλη αγωνία και ενθουσιασμό το ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Στο πρωτάθλημα θέλουμε να είμαστε ανώτεροι από πέρσι και φυσικά να παίξουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Είχαμε το πρώτο φιλικό, προσπαθήσουμε να ανεβάσουμε τις εντάσεις, ώστε σε 2,5 εβδομάδες να είμαστε έτοιμοι.

Το Σάββατο έχουμε και το φιλικό με τον Ατρόμητο, είναι σημαντικό ότι τελειώσαμε υγιείς. Είδαμε καλά πράγματα έχουμε και κάποια να διορθώσουμε.

Θέλουμε και με τον Ατρόμητο να ανεβάσουμε κι άλλο το επίπεδο της έντασης, μετά έχουμε τον Εργοτέλη κι ένα ματς πρωταθλήματος, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τον ευρωπαϊκό αγώνα.

Υπάρχει μεγάλη διάθεση από τους παίκτες. Είναι ένα δεμένο γκρουπ με ικανότητα και θέληση και είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε μία καλή χρονιά.

Διαθέτουμε ένα κράμα έμπειρων παικτών με δυνατή προσωπικότητα και ταλαντούχων νεαρών. Ελπίζω επίσης να περάσει γρήγορα αυτό που ζούμε και να είμαστε ξανά όλοι μαζί».

Διαφήμιση
Διαφήμιση