HomeHL-CultureΟ Αντόνιο Μπαντέρας ρίχνει «κλωτσιά» στον κορωνοϊό

Ο Αντόνιο Μπαντέρας ρίχνει «κλωτσιά» στον κορωνοϊό

Αποκαλύπτει πως ανάρρωσε πλήρως

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Καλά στην υγεία του μετά την ανάρρωση του από κορωνοϊό είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας.

Ο Ισπανός ηθοποιός που αποκάλυψε πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό στα 60α γενέθλιά του νωρίτερα αυτό τον μήνα, ανακοίνωσε χθες πως έχει αναρρώσει πλήρως. Και μάλιστα, φρόντισε να συμπεριλάβει μια χιουμοριστική φωτογραφία, που τον δείχνει να κλωτσά πολύχρωμους μικρούς κορωνοϊούς.

«Μετά από 21 ημέρες πειθαρχικού περιορισμού, μπορώ να πω τώρα ότι σήμερα ξεπέρασα τον κορωνοϊό. Θεραπεύτηκα» έγραψε στο Twitter, συνεχίζοντας: «Οι σκέψεις που είναι με εκείνους που δεν ήταν τόσο τυχεροί όπως εγώ και σε εκείνους που υπέφεραν πολλοί περισσότερο από όσο εγώ. Εύχομαι επίσης δύναμη σε αυτούς που βρίσκονται στην μέση του αγώνα».

Το tweet, που δημοσιεύτηκε πρώτα στα Ισπανικά και μετά στα Αγγλικά, συνοδευόταν από μια επεξεργασμένη εικόνα του Ίθαν Τζέιμς Γκριν του Αντόνιο Μπαντέρας για το τεύχος Ιανουαρίου του Vanity Fair.

Εκείνη την εποχή, ο Αντόνιο Μπαντέρας είχε δηλώσει στο περιοδικό πως «είχα μια καρδιακή προσβολή πριν από δύο χρόνια. Λένε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που συνέβη στην ζωή μου… Σε κάνει να ξεκαθαρίζεις τα πράγματα μέσα σου».

Πέρασε σε καραντίνα τα 60α γενέθλιά του

Έξι μήνες μετά από αυτή την συνέντευξη, ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, ήρθε αντιμέτωπος με την θάνατο ξανά. Ανακοίνωσε στις 10 Αυγούστου πως θα γιόρταζε τα 60α γενέθλιά του σε καραντίνα αφότου βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

«Θα ήθελα να προσθέσω πως αισθάνομαι σχετικά καλά, λίγο πιο κουρασμένος από το συνηθισμένο και είμαι πεπεισμένος ότι θα ανακάμψω το συντομότερο δυνατό ακολουθώντας τις ιατρικές οδηγίες που ελπίζω να μου επιτρέψουν να ξεπεράσω τον ιό που επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους στον πλανήτη» έγραψε ο Μπαντέρας στα ισπανικά.

Να σημειωθεί πως ο Αντόνιο Μπαντέρας είναι μία από τις πολλές διασημότητες που έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, συμπεριλαμβανομένων των Τομ Χανκς και Ίντρις Έλμπα.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση