HomeHL-SportsΑμπέλ Φερέιρα: «Κάναμε το πρώτο βήμα για το όνειρό μας»

Αμπέλ Φερέιρα: «Κάναμε το πρώτο βήμα για το όνειρό μας»

Ο Αμπέλ Φερέιρα, τόνισε πως ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο του όνειρο που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα του OPEN:

«Ήταν κάτι πολύ καλό, μένουμε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά για να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς. Δημιουργούμε ένα πολύ δυνατό γκρουπ, με δυνατό πνεύμα.

Η νίκη δεν είναι μόνο των παικτών που έπαιξαν, είναι όλων των ποδοσφαιριστών, είναι των παικτών που έμειναν εκτός αποστολής οι οποίοι επίσης βοήθησαν πάρα πολύ. Όλοι έχουν μερίδιο σε αυτό το πρώτο βήμα.

Όλος ο οργανισμός του ΠΑΟΚ, γι’ αυτό είπα πως δημιουργούμε ένα πολύ καλό γκρουπ, που όλοι μαζί προσπαθούν για το καλύτερο».

Για το ποιον αντίπαλο θέλει: «Αυτή τη στιγμή έχουμε κάνει το πρώτο βήμα για να πραγματοποιήσουμε το μεγάλο μας όνειρο, έχουμε ξεκάθαρο στόχο θα τον κυνηγήσουμε μέχρι τέλους κι αυτό θα κάνουμε.

Για εμάς παύει να είναι πια ένα όνειρο και αρχίζει να είναι κάτι που είναι πιο κοντά σε εμάς. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να πραγματοποιήσουμε αυτό το μεγάλο μας όνειρο και να γράψουμε ιστορία. Ανεξάρτητα από το ποιος αντίπαλος θα μας πέσει πρέπει να έχουμε στόχο να περάσουμε».

Διαφήμιση
Διαφήμιση