HomeHL-SportsΟ Μέσι ενημέρωσε επίσημα την Μπαρτσελόνα πως θέλει να φύγει

Ο Μέσι ενημέρωσε επίσημα την Μπαρτσελόνα πως θέλει να φύγει

«Βόμβα» στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Βόμβα» έπεσε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με δημοσιεύματα από Ισπανία και Αργεντινή να θέλουν τον Λιονέλ Μέσι να ζητά επίσημα από την Μπαρτσελόνα να φύγει.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φέρεται να έστειλε φαξ στην ομάδα της Καταλονίας, ανακοινώνοντας την απόφασή του να αποχωρήσει τώρα από το club. Πρόκειται για κάτι που σκεφτόταν σοβαρά όντας απογοητευμένος από τις κινήσεις της διοίκησης μετά τον περσινό αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ στο Champions Leauge. O διασυρμός από τη Μπάγερν στα προημιτελικά της φετινής διοργάνωσης τον οδήγησαν οριστικά εκτός ομάδας.

Στη συνάντηση που είχε με τον νέο προπονητή, Ρόναλντ Κούμαν, του είπε ότι βλέπει τον εαυτό του περισσότερο εκτός ομάδας και φαίνεται διατεθειμένος να το κάνει πράξη. Η είδηση κυκλοφόρησε άμεσα στα social media, με το αργεντίνικο «Tyc Sport» να έχει βγάλει το αποκλειστικό.

Το μεγάλο ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι το ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός του 33χρονου σούπερ σταρ. Παρί, Μάντσεστερ Σίτι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ιντερ, αλλά και το MLS είναι αυτοί που έχουν εκφράσει με κάποιον τρόπο το ενδιαφέρον τους. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Υπάρχει η ρήτρα των 700 εκατ. ευρώ και το συμβόλαιο των 100 εκατ. ευρώ μεικτά ετησίως.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση