HomeΚΡΗΤΗΟ Π. Μπαριτάκης στην έκθεση «η Νήσος Κ και η θεωρία του Νότου»

Ο Π. Μπαριτάκης στην έκθεση «η Νήσος Κ και η θεωρία του Νότου»

Στην πινακοθήκη Βιάννου Σάββας Πετράκης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Πινακοθήκη Βιάννου Σάββας Πετράκης που με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η έκθεση «η Νήσος Κ και η θεωρία του Νότου» επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλος Μπαριτάκης.

pinakothiki-mpari-1

Έντονη είναι η καλλιτεχνική δραστηριότητα που διαδραματίζεται αυτό τον Αύγουστο στην Πινακοθήκη Βιάννου «Σάββας Πετράκης» παρά τις αντίξοες συνθήκες της περιόδου που διανύουμε. Συγκεκριμένα, το σωματείο Φίλων της Πινακοθήκης Βιάννου οργάνωσε ένα  καλλιτεχνικό πρότζεκτ με την επωνυμία «Η Νήσος Κ και η Θεωρία του Νότου» σε επιμέλεια της εικαστικού Ειρήνης Λιναρδάκη με τη συνδιοργάνωση και την στήριξη  της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και  του πολιτιστικού συλλόγου Κερατοκάμπου «Η Βίγλα». Είναι  η πρώτη φορά που διοργανώνεται έκθεση σύγχρονης τέχνης στον Πινακοθήκη. Οι δράσεις περιλαμβάνουν σύγχρονη εικαστική έκθεση με νέα έργα σύγχρονων διακεκριμένων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, παιδαγωγικά εργαστήρια, ανοιχτές συζητήσεις με τους καλλιτέχνες, τοιχογραφίες σε δημόσιους χώρους και διακαλλιτεχνικά δρώμενα.

pinakothiki-mpari-1

Σε δήλωση του ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου  κ. Μπαριτάκης  δίνει πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και δημιουργούς των  εικαστικών γεγονότων που εξελίσσονται στην Πινακοθήκη Σάββας Πετράκης, με την ευχή για ακόμη περισσότερες ανάλογες δράσεις που εκπέμπουν δυναμικά μηνύματα και ενισχύουν σημαντικά την πολιτιστική δραστηριότητα του τόπου.

Η Πινακοθήκη Βιάννου «Σάββας Πετράκης» βρίσκεται στον Κερατόκαμπο και είναι επισκέψιμη καθημερινά έως τις 30 Αυγούστου από Παρασκευή έως Κυριακή, 7μ.μ. έως 9μ.μ. και κατόπιν συνεννοήσεως για ομαδικές επισκέψεις στο τηλέφωνο 69893959397, 004917623149812 ή στο e-mail [email protected]

Διαφήμιση
Διαφήμιση