HomeHL-SportsΑπό μία νίκη και μία ισοπαλία o OΦΗ στο «Μαρακομιχελάκειο Τουρνουά»

Από μία νίκη και μία ισοπαλία o OΦΗ στο «Μαρακομιχελάκειο Τουρνουά»

Οι Κρητικοί επικράτησαν της Αναγέννησης Ιεράπετρας με 4-0 και έμειναν με τον Γιούχτα στο 0-0, σε αγώνες χρονικής διάρκειας 45 λεπτών. Ο Σαρδινέρο «έλαμψε» στο πρώτο παιχνίδι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» είχε σήμερα ο ΟΦΗ, καθώς συμμετείχε στο «Μαρακομιχελάκειο Τουρνουά», όπου αντιμετώπισε σε 45λεπτους αγώνες την Αναγέννηση Ιεράπετρας και τον Γιούχτα, με αποτελέσματα 4-0 και 0-0 αντίστοιχα.

Ηταν τα πρώτα ανεπίσημα παιχνίδια της ομάδας για τη νέα σεζόν και ακόμη είναι νωρίς για να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.

O Γιώργος Σίμος με την Αναγέννηση Ιεράπετρας ξεκίνησε τους Σηφάκη κάτω από τα γκολπόστ, τους Ουές, Βούρο, Γιαννούλη, Κοροβέση στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Στάικο, Στουρνάκη, Μίνγκο στον άξονα, τους Σαρδινέρο, Γρίβα στα άκρα και τον Νοικοκυράκη στην κορυφή της επίθεσης.

Το 45λεπτο εξελίχθηκε σε one man show, του Σαρδινέρο.

Ο Ισπανός ακραίος πέτυχε χατ τρικ (3′, 11′, 44′) και όλα τα τέρματά παρέπεμπαν σε φορ, κάτι που ίσως… λέει πολλά για τη συνέχεια. Ενδιάμεσα έδωσε και την ασίστ για το γκολ του Στάικου (26′) και έτσι συμμετείχε και στα τέσσερα τέρματα των Κρητικών που επικράτησαν με 4-0.

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος σε όλο το διάστημα, απώλεσε 1-2 επιπλέον πολύ καλές ευκαιρίες (π.χ. με τον Στάικο) και κυριάρχησε.

Με τον Γιούχτα ο νεαρός κόουτς παρέταξε τον Γουάιλι στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Βαφέα, Σελίμοβιτς, Γιαννούλη στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά, τους Σακόρ, Στάικο στα «6αρο-8άρια», τον Νέιρα «10άρι», τους Βαζ, Νοικοκυράκη στα άκρα και τον Φιγκερέιδο στο «9».

Ο Γιούχτας «άγγιξε» στα πρώτα λεπτά το γκολ, όταν καταλογίστηκε πέναλτι σε ανατροπή του Πλούση από τον Βαφέα, όμως ο Κατσικοκέρης αστόχησε από την άσπρη βούλα (δοκάρι και άουτ).

Περίπου στο 20′ ο Σίμος έβγαλε τους Γιαννούλη, Σταϊκο και Νοικοκυράκη που συνέχιζαν από το πρώτο παιχνίδι ώστε να πάρουν «ανάσες» και τους αντικατέστησε με τους Ουές, Γρίβα και Μίγγο αντίστοιχα, ενώ ο ΟΦΗ δεν είχε ανάλογη με το προηγούμενο ματς/ημίχρονο εικόνα.

Δέχθηκε ορισμένες ευκαιρίες, πλην της εσχάτης των ποινών, ενώ εκείνος απείλησε ουσιαστικά μόνο στα τελευταία λεπτά,αρχικά με τον Ναμπί και ύστερα σε διπλή φάση με τον Αγγλο και τον Γρίβα. Ετσι το 45λεπτο έληξε χωρίς σκορ (0-0).

Ο ΟΦΗ κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά, καθώς στο άλλο παιχνίδι η Αναγέννηση Ιεράπετρας νίκησε τον Γιούχτα με 1-0.

Διαφήμιση
Διαφήμιση