HomeHL-SportsΧωρίς πέντε o ΟΦΗ στο τουρνουά στις Αρχάνες

Χωρίς πέντε o ΟΦΗ στο τουρνουά στις Αρχάνες

Την τελευταία προπόνηση πριν το "Μαρκομιχελάκειο" τουρνουά πραγματοποιήσαν την Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Μαζί τους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κρητικής ομάδας, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην αποστολή για το «Μαρκομιχελάκειο» συμπεριλήφθηκαν όλοι πλην των (τραυματιών) Σόουζα, Νέιρα, Σωτηρίου, Τσιλιανίδη και του νεοαποκτηθέντα Γκαργκαλατζίδη.

Η ενημέρωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής (21/08) το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης.

Ο Ricardo Vaz προπονήθηκε κανονικά. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ο Juan Neira, ενώ σε μέρος της προπόνησης συμμετείχαν ο Felipe Souza και ο Δημήτρης Σωτηρίου.

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Στη σημερινή προπόνηση έμφαση δόθηκε σε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση μεταβιβάσεων, άσκηση κατοχής σε μικρούς χώρους, άσκηση μεταβάσεων ενώ το πρόγραμμα περιελάμβανε και τελικό παιχνίδι.

Στην αποστολή για το «Μαρκομιχελάκειο» τουρνουά, που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις Αρχάνες, συμπεριλήφθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, εκτός από τους τραυματίες Souza, Neira, Σωτηρίου, Τσιλιανίδη και τον νεοαποκτηθέντα Γκαργκαλατζίδη.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση