HomeΚΡΗΤΗΣτο Πρωτοδικείο σήμερα η ένσταση για το δήμο

Στο Πρωτοδικείο σήμερα η ένσταση για το δήμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Mε ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα η εξέταση της ένστασης, που έχει καταθέσει ο συνδυασμός του Στέφανου Σημαντήρα σε βάρος του νεοεκλεγέντα δημάρχου Αμαρίου, Παντελή Μουρτζανού και του συνδυασμού του.

Η υπόθεση εξετάζεται στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων και είναι σίγουρο ότι θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον αφού αναμένεται να παραστούν τα περισσότερα μέλη και των δύο πλευρών.

Η ένσταση που έχει υποβάλει ο συνδυασμός του Στέφανου Σημαντήρα είναι κατά της ανακήρυξης του συνδυασμού Μουρτζανού, αλλά και κατά της ανακήρυξης των αποτελεσμάτων των εκλογών της 18ης Μαΐου, με τα οποία εκλέγεται ο συνδυασμός «Αμάρι Νέα Πορεία» του Παντελή Μουρτζανού στο δήμο Αμαρίου για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Επιπλέον, ο συνδυασμός ζητά την ακύρωση και των δημοτικών εκλογών στο δήμο Αμαρίου.

Στο μεταξύ, την προσεχή Δευτέρα, πρόκειται να εξεταστεί από το Διοικητικό Πρωτοδικείο Χανίων η ένσταση του επικεφαλής του συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις» Θοδωρή Νίνου, με την οποία ζητά να αποδοθεί στον συνδυασμό του και 11η έδρα, θεωρώντας ότι κακώς το Πρωτοδικείο, κατά τον υπολογισμό των αποτελεσμάτων, υπολόγισε τον συνδυασμό Μαρινάκη ως επιτυχόντα από την 1η Κυριακή.

Επιπλέον, ο κ. Νίνος ζητά να διορθωθούν τα αποτελέσματα σε δύο τοπικά συμβούλια, στα Χάρκια και το Κάτω Βαλσαμόνερο.

goodnet.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση