HomeHL-9Πέταξε στα σκουπίδια 25.000 ευρώ που είχε κρύψει σε σακούλα με ρούχα

Πέταξε στα σκουπίδια 25.000 ευρώ που είχε κρύψει σε σακούλα με ρούχα

Έψαχναν στους κάδους και τα βρήκαν στο σταθμό μεταφόρτωσης σκουπιδιών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου όταν μία γυναίκα πέταξε στα σκουπίδια 25.000 ευρώ που είχε κρύψει σε σακούλα με ρούχα.

Όπως αναφέρει το antilalospress.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα πριν αρκετό καιρό είχε κρύψει το μεγάλο χρηματικό ποσό σε σακούλα που περιείχε παλιά ρούχα μέσα στην ντουλάπα της.

Ωστόσο, αποφάσισε να κάνει εκκαθάριση και χωρίς να θυμάται πού είχε κρύψει τα χρήματα πέταξε την συγκεκριμένη σακούλα στα σκουπίδια.

Όταν η ηλικιωμένη θυμήθηκε ότι στα ενδύματα που πέταξε βρισκόταν οι οικονομίες της έτρεξε στον κάδο αλλά τα σκουπίδια μαζί με τα ενδύματα που είχε τοποθετήσει τα είχαν πάρει οι υπάλληλοι του δήμου με το απορριμματοφόρο.

Η ίδια ενημέρωσε τα παιδιά της κι αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλη την οικογένεια.

Ερωτήθηκαν οι υπάλληλοι του δήμου που είχαν οδηγήσει τα σκουπίδια από το συγκεκριμένο οικισμό και όταν τους είπαν ότι τα συγκεκριμένα σκουπίδια βρισκόταν στο σταθμό μεταφόρτωσης, έτρεξαν όλοι εκεί για να ψάξουν.

Τα σκουπίδια είχαν τοποθετηθεί στο κοντέινερ μεταφοράς το οποίο όταν ανοίχτηκε κι έψαξαν εντοπίστηκαν τα ενδύματα και το ποσό των 25.000 ευρώ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση